Boliger til salgs i Orihuela Costa

Leter du etter et sted å bo hele året, nyter solen og lever en sunn livsstil ved sjøen? Deretter anbefaler vi deg å besøke våre boliger til salgs i Orihuela Costa fordi du vil være helt begeistret for dette spektakulære stedet.

Ved Orihuela Costa er kjent en omfattende sone med Middelhavskysten på ca 16 kilometer lang.

Den solfylte solen skinner mer enn tre hundre dager i året, så det er en fryd å gjøre favorittaktivitetene dine ved sjøen.

Den ligger på Costa Blanca sør i Spania, og i det finner vi flotte strender med gylden og myk sand spredt av magiske bukter av turkisblått hav som er ideelle for utøvelsen av dine favorittvannsport.

Kan du forestille deg å trene snorkling i en grunne vik med krystallklart vann?

Langs kysten finner vi også ulike idrettsporter som er ideelle for å ansette båten din eller leie båt for å gjøre uforglemmelige utflukter langs den spanske Middelhavskysten.

Du kan også nyte ulike akvatiske disipliner som roing, kanopadling, seiling eller windsurfing. I omgivelsene til yachtklubbene finner du forskjellige skoler med profesjonelle skjermer som tilpasser seg ditt nivå og din alder, slik at du kan ha det gøy med trene din favoritt sport.

I husene til salgs i Orihuela Costa som vi tilbyr, vil du nyte sjøen hele året

Å skaffe et av våre boliger til salgs i Orihuela Costa vil gi deg muligheten til å endre din livsstil.

Nå har du muligheten til å ta lange turer langs kysten mens du nyter vakre bilder av Middelhavet, ideell for å dele med vennene dine på sosiale nettverk.

I Orihuela Costa finner du alle nødvendige tjenester for å leve komfortabelt. Du har mange butikker, restauranter, supermarkeder, apotek og medisinske sentre.

Det brede utvalget av nattunderholdning gir deg muligheten til å velge mellom disco musikk til daggry, levende musikk, flamenco-arrangementer, ...

Den har et perfekt nettverk av trafikkkommunikasjon som raskt og trygt vil transportere deg til den internasjonale flyplassen i Alicante.

Du vil bli hyggelig overrasket når du ser den store tilstrømningen av flyreiser fra eller til de største europeiske byene.

Dette tilrettelegger i stor grad muligheten for å motta besøk fra din familie og venner fra hjemlandet ditt.

Av alle disse grunnene er det mange mennesker fra andre europeiske land som kjøper boliger til salgs i Orihuela Costa.

Vi tilbyr deg et omfattende utvalg av boliger til salgs i Orihuela Costa

Vi har et bredt utvalg av boliger til salgs i Orihuela Costa for deg å velge etter dine interesser.

Stol på MEVILLA for kjøp av ditt nye hjem i Spania.

Vi tilbyr deg profesjonaliteten som svarer til en A.P.I., fordi vi har den offisielle kvalifikasjonen som er nødvendig for eiendomsmegling med garantier.

Vår forberedelse og kontinuerlig opplæring sammen med vår lange yrkeserfaring sikrer et gjennomsiktig og ærlig kjøp av ditt hjem på Costa Blanca.

Fyll ut kontaktskjemaet som vises på nettet eller send oss en e-post til info@mevilla.com

Du kan også ringe oss på følgende nummer: (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

Vi venter på deg på våre kontorer i Calle Torreón - Lokale 7 - 03189 Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

© 2024 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map