Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Villaer til Torrevieja

Fra vårt hovedkontor i Cabo Roig, ønsker reell Mevilla Eiendom å presentere ypperlige muligheter for bolig først i hovedstaden på Costa Blanca. Våre villaer i Torrevieja er et godt valg for å nyte gleden av å leve i et av de vakreste og mest sunne steder i verden.

For over femti år på Costa Blanca har vært stedet valgt av det store flertallet av innbyggerne i nordlige og sentrale Europa for en ferie eller for å flytte etter pensjonsalder eller, i økende grad, på ethvert tidspunkt i livet . Av denne grunn har de ulike byene i området blitt tilpasse sin infrastruktur for å møte stadig mer vellykket med alle ønsker og behov de måtte ha utenlandske turister.

Og derfor blir alle eiendommer for salg av eiendommen vår perfekt forbundet med alle de grunnleggende tjenestene til de ulike lokaliteter hvor de befinner seg. Vi tilbyr også våre kunder et bredt spekter av muligheter for å velge mellom type hjem som passer dem (leiligheter, villaer, bungalower ... osv). Gi råd med sikte på å gi hus som passer perfekt til preferansene til våre kunder til å oppnå sitt fulle tilfredshet med profesjonalitet av tjenesten mottatt og utfallet.

Den gode ting om våre villaer i Torrevieja er det, enten på jakt etter en mer avslappet liv som liker høyere velferd til alle tider, som om et opphold søker muligheter til fest, møte barer og trendy restauranter eller shoppe; er perfekt for dette. Bare sender agenter Mevilla dine ønsker og de vil ta seg av resten.

I vårt mål å gi den beste omfattende service, gir vi våre kunder når det gjelder å kjøpe en bolig i strandkanten i hvilken som helst by på Costa Blanca som du må endre noen aspekter å la din smak, vil vår eiendom bærer ingen problemer.

Som du kan se, blir alt lett å få nyte våre villaer i Torrevieja i de beste forholdene. Kontakt oss i dag og få deg til å ta en interesse i en av våre huser eller kjøpe en strandpromenade huser på Costa Blanca. Før du kan gi den, vil du finne under solen bedre og det beste klimaet i verden.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map