Villaer til salgs i Orihuela Costa Spania

Villaer til salgs i Orihuela Costa

Hvis du besøker villaene våre som er til salgs i Orihuela Costa, vil du forstå at du har funnet stedet der du vil bo. Orihuela Costa er et av de mest populære og prestisjefylte områdene i Costa Blanca sør. De sjarmerende strendene, dets magiske krystallinske viker, det fantastiske klimaet, marinaene, de attraktive naturomgivelsene som er ideelle for fotturer eller sykling, de berømte golfbanene ... I Orihuela Costa blir alle dine drømmer til virkelighet. Derfor har den stabile befolkningen de siste tiårene økt betraktelig når tusenvis av innbyggere fra andre land i Europa har flyttet. I Orihuela Costa bestemmer de seg for å leve etter pensjonen og føre den sunne livsstilen de alltid har ønsket.

De milde vintrene er perfekte for å spille golf i et hyggelig middelhavsmiljø fullt av lys og glede. I Orihuela Costa har vi prestisjetunge golfbaner med 18 hull internasjonal anerkjennelse som:

    · Las Colinas Golf

    · Real Campoamor Golf Club

    · Las Ramblas Golf

    · Villamartin Golf Club

Men hvis du brenner for hav- og vannaktiviteter, på Marina Cabo Roig Marina eller Dehesa Marina de Campoamor, vil du ha muligheten til å motta personlige klasser av din favoritt nautiske sport eller leie fortøyningen til båten din.

Villaer til salgs i Orihuela Costa, det beste alternativet å spille golf uten å gi opp stranden

Leter du etter villaer til salgs i Orihuela Costa ved siden av en golfbane? I MEVILLA tilbyr vi deg nye drømme villaer i Villamartín urbanisering , i Campoamor, i Las Lomas de Cabo Roig, ... Du vil bli imponert over den spektakulære moderne designen, med de rette linjene og de store, glaserte områdene på fasadene som gir dine rom stor lysstyrke Tomtene er preget av lite vedlikeholdshager som lar deg bruke tiden din i favorittaktivitetene dine. De uslåelige bassengene som er omgitt av et solarium, er det ideelle stedet å slappe av mens du lytter til favorittmusikken din.

Men vi har også fantastiske luksuriøse villaer ved sjøen, med vakker panoramautsikt, ved siden av marinaen, etc. Villaene våre er bygget av materialer av topp kvalitet og har en sjarmerende tradisjonell stil. De ligger i de mest privilegerte områdene i Punta Prima, Cabo Roig, Mil Palmeras, Playa Flamenca, ... Ikke nøl med å spørre oss om stedet som interesserer deg. Sikkert vi vil tilby deg den eiendommen du ønsker.

Kontakt oss for å besøke villaer til salgs i Orihuela Costa

Hvis du er interessert i å kjøpe en eiendom på Costa Blanca, inviterer vi deg til å besøke de fantastiske villaene våre som er til salgs i Orihuela Costa. I MEVILLA har vi et meget profesjonelt team av agenter som tilbyr deg deres lange erfaring innen eiendomssektoren, slik at du kan finne drømmenes hus på en enkel og behagelig måte. Vi snakker flytende alle språkene som vises på nettet: engelsk, tysk, spansk, russisk, norsk, ...

For å kontakte oss, fyll ut skjemaet som vises på nettet eller send en e-post til info@mevilla.com . Du kan også ringe oss på: (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

Våre kontorer er i Torreón Street - Local 7 - 03189 Cabo Roig (Orihuela Costa) - Alicante (Spania).

© 2023 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map