Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Villaer til salgs i La Zenia Orihuela Costa

Viktigste fordelene med å kjøpe en eiendom på Middelhavskysten

Hvis du har vært i Spania du trenger ikke å forklare hvorfor det er verdt å leve her. Hvis du ikke har vært, i denne artikkelen vil vi liste de viktigste fordelene ved å leve i paradis.

Alarmen. Du får opp. Kaffe, syltetøy og stasjonen å fungere. Du ser dag etter dag som regnet treffer frontruten på bilen din. På dette punktet er det lett å huske den strålende solen som du liker på din siste ferie i Spania. Og til de landsmenn som har kommen deg der solen skinner hele året. Ta deg tid lurer på om du ville ha mot til å ta den samme avgjørelsen som dem. Og mesteparten av tiden svaret var ja. Du har tatt en titt på prisene, og vet at de er bedre enn noensinne. Du har råd til. Du fortjener det.

I de siste 30 årene hundretusener av europeiske borgere har tatt den samme beslutningen. Liker du deg også til å bli en av dem? I så fall har du kommet til rett sted. I Mevilla CB ble vi venter på deg. Hvis du er ute etter en eiendom for videresalg eller nybygg i Orihuela Costa, sjekk ut den elektroniske katalogen av vår nettside.

I denne artikkelen vil vi resumirte de viktigste fordelene av å komme for å leve i dette paradiset som er Costa Blanca. Men hvis du har vært her, og at du vet.

Perfekt Vær

Det er vel kjent at klimaet og livsstil påvirker helsen. Folk som bor i varme, solfylte klima er generelt lykkeligere og mer avslappet enn de som bor i kalde, våte klima. Costa Blanca har over 300 soldager i året.

Billige Livsforsikring

Spania fortsetter å nyte en billigere levekostnader hvis det sammenlignes med de omkringliggende land i Europa. Den utenlandske befolkningen her får en god livskvalitet til en ikke så høy pris. Betal din hjemme, månedlig nødvendige utgifter, og spise ute mer enn 8 ganger i måneden er mulig i dette paradiset.

Landskap Paradise

I Costa Blanca er det landskap av alle typer, alle virkelig vakkert. Innsjøer, fjell, sumper, skoger, daler, klipper og selvfølgelig, vakre strender. Variasjonen av landskap i denne regionen er overraskende som har blitt tatt opp i det, men også til de ca 40 millioner turister som kommer til Spania hvert år.

Middelhavet livsstil

På Costa Blanca du jobber for å leve, og ikke omvendt. Tempoet i livet er mer avslappet, og hvis noe premium nyter tid med venner og familie. Hvis du ikke er herfra, kan det hende du må venne deg til å spise litt senere enn i hjembyen din, som gjør spanjolene. Selv om du kan alltid nyte fordelene etter en tretti minutters lur.

Enestående mat

Den internasjonale prestisje av spansk gastronomi vokser hver dag. Faktisk har middelhavsdietten blitt berømt Spania ble anerkjent på den tiden av UNESCO for sin kulturelle betydning. Kan du tenke deg å være i stand til å nyte disse oppskriftene som rik hver dag?

Dette er hva som venter deg hvis du bestemmer deg for å kjøpe hjem til dine drømmer i Orihuela Costa Så hva venter du på? Kontakt med Mevilla CB i dag og begynne å hjelpe deg å finne den eiendommen du har tenkt tid. Vi arbeider utrettelig for å oppnå full tilfredsstillelse av våre kunder ring oss nå.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map