Villaer til salgs i Campoamor

Villaer til salgs i Campoamor

I Mevilla har vi en bred katalog med villaer til salgs i Campoamor som du kan leve komfortabelt uten å bekymre deg for mangelen på plass og som du vil forbedre livskvaliteten din betydelig med. Villaene våre er bygget av materialer av topp kvalitet . Det har ikke noe å si om du leter etter en nybygg eller videresalgsvilla. Begge typer hjem har en fellesnevner: kvalitet på hjemmet.

Campoamor er et kompleks av urbanisasjoner bygget nær strendene i Orihuela Costa (Costa Blanca). I Campoamor nyter folk et sted nær sjøen og golfbaner. Hvis du er interessert i et av våre villaer, kan våre eiendomsmeglere i Cabo Roig tilby deg en eiendom nærmere stranden eller en annen nærmere den grønne .

Det vi er 100% sikre på fra Mevilla er at du vil bli overrasket over egenskapene til villaene våre i Campoamor. Noen av dem beholder sjarmen fra andre tider, og andre har en mer moderne design. Vi vet at hver kjøper har en annen smak, og det er derfor vi tilbyr forskjellige stiler av villaer i Campoamor - Orihuela Costa.

Hva villaene våre til salgs i Campoamor tilbyr

Hvis du lurer på hva du kan glede deg over hvis du bestemmer deg for å kjøpe en av våre lyse villaer til salgs i Campoamor, kan vi fortelle deg at du vil bo i et solfylt og varmt hus. Campoamor ligger sør for Costa Blanca (provinsen Alicante), og hvordan den oppnår årlige gjennomsnittstemperaturer på 16-18 grader.

Solen skinner vanligvis daglig, enten det er vinter eller sommer. Været er perfekt å leve hele sesongen.

På den annen side er villaene våre forberedt på å kjempe mot varmen i sommerhalvåret. Mange av våre hjem til salgs i Campoamor tilbyr en stor velholdt hage med privat basseng. I tillegg er det ikke uvanlig å finne en av våre private solariumvillaer eller -terrasser for å slappe av og sole deg eller sole deg.

Utsikten er en annen av egenskapene å trekke frem i villaene våre i Orihuela Costa. Som vi nevnte ovenfor, er hjemmene våre spredt over forskjellige områder i Campoamor, slik at eierne deres også kan nyte et fantastisk maritimt eller naturlig landskap.

Hvis du er ute etter videresalg eller nybyggede villaer til salgs i Campoamor , er Mevilla den eiendomseksperten du trenger for å kjøpe drømmehuset i Costa Blanca Sør.

Hvis du vil vite mer informasjon om vår katalog over villaer til salgs i Campoamor, kan du kontakte oss

Hvis du ønsker å motta mer informasjon om funksjonene som tilbys av våre flotte og moderne villaer til salgs i Campoamor, kan du be om mer informasjon fra vårt eiendomsmeglerfirma i Cabo Roig.

Du kan kontakte Mevilla ved å ringe telefonnummeret (+34) 606 046 275 eller (+34) 966 761 390. Hvis du ønsker det, kan du skrive en forespørsel til info@mevilla.com . Vi vil svare på kortest mulig tid.

For personlige besøk venter vi på deg på vårt kontor som ligger på Calle Torreón 7 7189, Cabo Roig, Orihuela Costa, Alicante (Spania).

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map