Villaer til salgs i Cabo Roig

Eiendommer i Cabo Roig

Cabo Roig ligger innenfor Sør Costa Blanca 9 km nord for Murcia-regionen på den sørlige kanten av Valencia. En geografisk del av Orihuela Costa, ligger ved kysten av Middelhavet.

Cabo Roig er et flott sted å kjøpe en eiendom i Spania, og på Orihuela sentral beliggenhet Costa å nyte alt denne delen av Costa Blanca har å tilby. Hjem til to vakre blå flagg akkreditert strender, en fantastisk marina, og det beste utvalget av barer og restauranter på Costa Blanca.

For øyeblikket tilbyr vi eiendommer i Cabo Roig som leverer høy kvalitet og stor verdi over Orihuela Costa, med et bredt mangfold av leiligheter, rekkehus og villaer til salgs i populære områder i Cabo Roig.

Mevilla Eiendomsmegling ha vært deres hjelper kunder finne sin perfekte hjem på Orihuela Costa siden 1999. Vi har et bredt utvalg av høykvalitets eiendommer for salg i Cabo Roig, med villaer, rekkehus og leiligheter tilgjengelig til priser for ethvert budsjett. Og hvis du ikke finner det du leter etter, bare ta kontakt og vi vil være mer enn glade for å hjelpe deg med å finne ditt ideelle hjem i Spania.

Hvis du ønsker mer informasjon om våre eiendommer for salg i Cabo Roig, Ta kontakt med vårt salgsteam for ansatte attention.Here du kan se alle villaer og eksklusive eiendommer er til salgs på At Cabo Roig.

Her kommer du direkte til alle de luksuriøse villaene som er til salgs i Cabo Roig. Selvfølgelig Direkte fra eieren og til den beste prisen som alltid stole på din eiendoms tillit Roig.The Cabo Fast eiendom i Costa Blanca beste.

Mevilla har ditt hjem eller feriehus i Spania, nær stranden og alt direkte fra eieren.

Ring oss hvis du er interessert i å kjøpe i denne vakre beliggenheten, og vi vil hjelpe deg med å finne det beste huset til den beste prisen.

Image Gallery

Luksus eiendom på første linje i Cabo Roig
© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map