Villaer til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

Villaer til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

Hvis du er ute etter et eiendomsmeglerfirma i Costa Blanca Sør (Alicante) som spesialiserer seg i villaer til salgs i Cabo Roig Orihuela, er Mevilla Real Estate din eiendomsmegler. Vi tilbyr deg en bred katalog med villaer i Cabo Roig for å velge det hjemmet som passer best til dine prioriteringer.

Villaene våre er bygget av høykvalitetsmaterialer og tilbyr en innovativ design med middelhavsstil. Våre eiendomsmeglere i Orihuela Costa har mer enn 50 villaer med sine respektive egenskaper.

For eksempel tilbyr vi spektakulære villaer med private bassenger i Cabo Roig, slik at du kan nyte sommeren ved å oppdatere deg uten å forlate hjemmet. Cabo Roig tilbyr en vakker strand med fin sand og krystallklart vann. Når sommeren kommer, kan du bestemme deg for hvordan du skal nyte dagen: enten å bade i bassenget eller dykke gjennom havbunnen på Orihuela Costa.

Kan du forestille deg å sole deg liggende på gresset som omgir bassenget ditt? Hva om du følger med en fersk øl eller en deilig cocktail ? Ved å kjøpe en av villaene våre i Cabo Roig Orihuela Costa kan du glede deg over denne gleden og mange flere.

Hva tilbyr omgivelsene til villaene som er til salgs i Cabo Roig?

Med Mevilla og dens omfattende katalog over villaer til salgs i Cabo Roig kan du sikre en økning i livskvalitet. Våre eiendommer tilbyr forskjellige boområder for å leve i harmoni og lykke og ligger nær hovedtjenestene:

  • Stranden Våre moderne villaer i Cabo Roig ligger veldig nær stranden. Faktisk kan du i noen av hjemmene våre nyte fantastisk havutsikt. Når sommeren kommer vil du ha muligheten til å bevege deg raskt mot kysten.
  • Golfbaner . I nærheten av Cabo Roig er det forskjellige områder som har moderne golfklubber der hundrevis av golfere hver dag drar for å tilbringe en flott dag. Er golf en av favorittidrettene dine?
  • Restauranter med sjarm. Hvis du bestemmer deg for å spise eller spise utenfor villaen en dag, tilbyr Cabo Roig og Orihuela Costa deg mange sjarmerende restauranter for å smake på typisk middelhavsmat.
  • Kjøpesentre Meget nær Cabo Roig ligger kjøpesenteret La Zenia Boulevard, som tilbyr mange butikker og rekreasjonsområder å tilbringe en lykkelig familiedag.

Hvis du er ute etter velvære på Costa Blanca, kom og se villaene våre til salgs i Cabo Roig Orihuela

Hvis du vil forbedre livskvaliteten til dine kjære ved å kjøpe en eiendom på Costa Blanca Sør, kan du stole på Mevilla og dens varierte katalog over villaer til salgs i Cabo Roig Orihuela.

Vi inviterer deg til å lære mer om våre hjem til salgs i Orihuela Costa. Kontakt våre eiendomsmeglere i Cabo Roig ved å ringe (+34) 606 046 275 eller (+34) 966 761 390. På samme måte kan du be om mer informasjon via e-post. Skriv oss på info@mevilla.com .

For flere kontaktformer, besøk oss på Calle Torreon lokal 7, 03189, Cabo Roig, Orihuela Costa, Alicante (Spania).

© 2023 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map