Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Villaer til salg i Villamartin Golf

Villamartin har blitt et raskt voksende turistmål ligger på den sørlige Costa Blanca like vest for byen Torrevieja, historiske hovedstaden i nordeuropeisk turisme sentrum som når området. Villamartin villaer av Mevilla Eiendom har tjent mange britiske og andre nordeuropeere å kjøpe leiligheter til den beste prisen for å flytte for å leve eller som leie eiendom i solen.

Med hjelp av en eiendom som vårt, som alltid tenker på det høyeste kundetilfredshet, kan du ha alt du trenger for å gi den mest tilfredsstillende bolig. Mevilla eiendomsmegler er eksperter med over ti års erfaring i eiendomsmarkedet på Costa Blanca og forholdet til utenlandske kunder. Av denne grunn vet vi de viktigste severdigheter av våre kunder når du kjøper en strandvilla i Cabo Roig, Villamartin, Punta Prima eller noen av punktene i området. Faktisk villaer i Villamartin anbefaler vi denne gangen har mye insentiv til å ha det gøy, slappe av, shoppe eller driver med idrett i de beste forholdene.

Med tre av de beste golfbanene i landet som Campoamor, Las Ramblas og selv VillaMartin er de eindomer vi tilbyr, med så mange av Mevilla kundene finner det de leter etter Å kunne ha et hjem for første nivå i en paradisiske situasjon og golfbaner så nær. Men Villamartin er mye mer enn det og har massevis av planer for de som ikke er interessert i golf.

Vi viser til mange butikker, barer, restauranter, terrasser, uteliv og perfekt for å nyte hver dag som om det var de siste naturområder. Kontakt agenter vår eiendom og mindre enn hva du forestille du finner i noen av våre boliger i Villamartin Golf eller en eiendom å kjøpe i første linje i Cabo Roig, Guardamar, Torrevieja, La Zenia eller severdighet Costa Blanca som du liker. Dra nytte av råd og salg av fast eiendom stilling som Mevilla assistanse, dedikert 100% til å møte behovene til sine kunder.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map