Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Villaer til salg i Cabo Roig: drømme huser ved sjøen

Leter du etter et hus til salgs i Cabo Roig? Så, ikke nøl med å stole på oss. Vi tilbyr deg et utmerket utvalg av villaer til salgs i Cabo Roig.

Kjøp en fantastisk Villa i Cabo Roig er enkel med Mevilla eiendom. Vi legger til disposisjon en rekke egenskaper, som inkluderer utleie av luksus og flotte funksjoner. Mange av våre villaer til salgs i Cabo Roig har basseng, frodige hager, terrasser, autentisk drøm og garasje blant annet å markere.

Plasseringen er en av de mest karakteristiske trekk som vi må huske på når du kjøper en villa. I denne forbindelse, er Cabo Roig den perfekte settingen for luksuseiendom. De vakre strendene og buktene i området er det perfekte stedet for å forbedre noen chalet arkitektonisk skjønnhet

Med enestående naturlige skjønnheten i dette området av Orihuela Costa er det også mulig å nyte et pulserende uteliv og et vell av fritidsfasiliteter, i tillegg til en rekke grunnleggende tjenester. Ingen tvil bor her er det mulig å utnytte den middelhavske livsstilen.

Andre attributter mer verdt å kjøpe en villa er design. Gjennom vår katalog av egenskaper du finner villaer moderne og minimalistisk arkitektur, men kan også velge mer konservative design. Uansett, vil våre agenter være glad for å kunne vise deg alle detaljer av Villa eller villaer du liker mest.

Til slutt, vi ønsker å minne deg om at tjenesten er basert på å tilby større anlegg under kjøpsprosessen. Vi vil hjelpe deg å finne det ideelle hjemmet for deg og din familie i en behagelig og personlig måte. I tillegg vil vi

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map