Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Villaer til Møte Spania

I det spanske eiendomsmarkedet, har vi sett på som det er mange Eiendomsmeglere som ikke gir betydning til det grunnleggende som kan deaktiveres villaene har blant sine tilgjengelige eiendommer.

I Spania har bevisstheten mot minoriteter ennå ikke nådd toppen av modenhet, som noen ganger kan finne problemer med å finne et hjem forberedt for funksjonshemmede.

Mevilla Eiendom er en eiendom i Cabo Roig tenker på alt, selv på dine kunder og potensielle kunder som har bevegelsesvansker eller som bruker rullestol eller scooter for å komme seg rundt. Av denne grunn, på våre nettsider kan du se hvordan vi har en rekke egenskaper tilpasset de spesifikke behovene til funksjonshemmede. Hvorfor kjøpe en villa i Cabo Roig første linje bør ikke være noe eksklusivt for folk som ikke bruker rullestol eller har ingen problemer å komme rundt. Tilpasning villaer for funksjonshemmede er et tiltak som har ønsket å ta Mevilla å tilby en mer komplett service til flest mulig kunder, uten å forsømme selvfølgelig de med gangvansker.

Videre, ettersom målet for vår eiendom er alltid møte så tett til hver av våre kunder, tilbyr vi personlig service i hvert tilfelle for å møte de spesielle behov som måtte oppstå. Blant vår portefølje av tjenester, er våre kunder dratt med mulighet for reformer i boliger for å dekke enda mer til din smak.

Vi anbefaler deg å stole på oss for å få tilgang til de beste villaer for funksjonshemmede mennesker over hele Orihuela Costa på Costa Blanca. Et sted som har blitt utpekt av WHO, Verdens helseorganisasjon som en av de mest anbefalte for vedlikehold og overvåking av visse sykdommer på grunn av det gode klimaet og naturlige omgivelser du kan finne.

Kontakt Mevilla til en av våre agenter kan starte fra nå å finne den eiendommen du trenger. Enten det er å kjøpe en strandeiendom i Cabo Roig hvor du bygger ditt hjem eller direkte, hvis du ønsker å leve i et luksuriøst hjem med spektakulær utsikt og nyskapende design til den beste prisen.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map