Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Villaer i Villamartin

Hvis du ønsker å nyte essensen av Middelhavet livsstil på sitt beste, villaer Villamartin av Mevilla Eiendom i Cabo Roig er det perfekte valget for dette.

Stol på profesjonalitet og over ti års erfaring der vi har hjulpet mange kunder å finne sin ideelle bolig på Costa Blanca.

Vi er spesialister i å jobbe for innbyggerne i Nord-Europa, land som Tyskland, Norge, Storbritannia, Russland og Norge, ønsker å kjøpe en villa på stranden i Cabo Roig eller noen annen by på Costa Blanca. Vår eiendom har de beste egenskapene i hvert område, spektakulære leiligheter, bungalower, hytter luksuriøse hjem i for å nyte det beste Middelhavet opplevelse.

De ulike byene på Costa Blanca hvor Mevilla gir boliger å erverve, hjem til noen av de vakreste områdene rundt Middelhavet kysten. Også mange besøkende tjenester og et bredt spekter av fritids at våre kunder kan nyte hver dag er. Den gode klimaet i en region som har blitt et sted der ulike nasjonaliteter eksistere sammen med nordeuropeisk harmoni tiltrer aa kvalitet og skjønnhet i sitt landskap.

Fra våre boliger i Villamartin våre kunder kan se førstehånds alle dyder nyter et hjem først i et perfekt sted. Våre hus har alle slags statister for å gjøre enkle liv i dem foruten utførelser og optimalt nivå av vedlikehold for å flytte dem når ønsket mer behagelig.

Kontakt vår Eiendom og be for våre egne hjem i Villamartin, Las Ramblas, Cabo Roig eller en av de fineste hjørnene av Costa. Du kan også kjøpe en strandeiendom der du bygge din egendefinerte hjem. Med vår hjelp, er din tilfredshet garantert.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map