Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Villaer i Punta Prima

Hvis du liker å føle seg så integrert og komfortabel som hjemme, men med en idyllisk klima og en av de beste naturområder i verden, har du flaks.

Villaer i Punta Prima og andre byer på Costa Blanca Mevilla er et flott sted å nyte autentiske opplevelser i naturen og de mest privilegerte steder hvor mesteparten av befolkningen er av utenlandsk opprinnelse anledning.

Det er et fenomen som begynte for mer enn et halvt århundre, men i det siste tiåret har antallet utenlandske statsborgere spesielt i Nord-Europa som har kommet til Costa Blanca har fortsatt å vokse til poenget med å bli den viktigste økonomiske motoren for dem. Ikke overraskende, på forskjellige steder i Costa Blanca, hvor du kan kjøpe leiligheter ved stranden eller land for å bygge ditt hjem gjennom vårt eiendomsmegling, har skapt alle typer infrastruktur dedikert til å opprettholde det gode liv, og at du skal føle utenlandske turister hjemme, men mye bedre.

Dette har resultert i ekte internasjonale samfunn i nord våre europeiske kunder har ikke noe problem å justere. Og det du har det takket være de flotte boligene vi har i katalogen Mevilla. Med hjelp av våre profesjonelle og erfarne medarbeidere, vi forsikre suksess i å finne og oppnå bedre boliger for våre kunder.

I våre hytter i Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Campoamor, Cabo Roig og andre byer på Costa Blanca kan du nyte førstehånds utrolige hvite sandstrender og krystallklart vann som også kan nyte vannsport alle slag. Faktisk vil alle disse golfelskere finne en personlig paradis med over 15 golfbaner i første nivå der du kan nyte den praktiseringen av denne rolige utendørs sport.

Fange den beste ånd av Middelhavet livsstil og føler omfavnet av hjelp fra Mevilla selv etter at salget er gjennomført. Vi tilbyr den beste råd slik at du bare trenger å ta vare å nyte det beste av Costa Blanca i våre hjem i Punta Prima eller uansett hvor du velger.

Ta kontakt med oss for å få hjelp til å kjøpe en strandeiendom i Cabo Roig, en luksusleilighet med svømmebasseng i Punta Prima eller videresalg hjem. Det er mange muligheter som vi tilbyr og alle veldig attraktive.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map