Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Villaer i Playa Flamenca

For naturelskere, villaer i Playa Flamenca som Mevilla Eiendom tilbyr sine kunder tillate deg å nyte de beste turistattraksjoner å oppdage de vakreste steder på Costa Blanca.

I Playa Flamenca de som leter etter gode muligheter for å kjøpe leiligheter i stranden eiendommer vil nyte fantastisk mot tre av de beste strendene rundt om i landet:

    ·Cala Mosca: Den siste ubebygd strekning i Orihuela Costa på Costa Blanca. Dette bukt ligger i Playa Flamenca, tildelt Blått Flagg har et godt nivå på okkupasjon, rolig farvann og enkel tilgang. En fryd for øyet er å se på solnedgangen fra kysten av denne flotte vik.

    ·Cala Stakes: En veldig steinete bukt, vanligvis brukt til fiske, og tilbyr også muligheten til å nyte en hyggelig promenade der de tre buktene på feriestedet Playa Flamenca er tilkoblet.

    ·Cala Lukket: Ligger nord for en liten steinete projeksjon, dette vik har en lang trapp som fører til stranden, da det er en viss avstand med gange fra nås.

Og disse tre utrolige viker er bare noen av underverkene som du kan se hver dag fra en av våre villaer i Playa Flamenca. Når en av kundene til vår eiendom i Cabo Roig kommer til oss som er interessert i å anskaffe en villa i strandkanten i noen av de fantastiske byene på Costa Blanca, alltid veldig presentere flere aspekter blant dem den oppmerksomheten de vil betale eiendomsskatt både under salget som når de er installert i sine nye hjem, og, selvfølgelig, kvalitet og plassering av disse.

I den forstand, med Mevilla Eiendomsmegling ingenting å bekymre seg fordi, i tillegg til alle typer eiendommer for salg og leiligheter, eneboliger, hytter, bungalower av høyeste kvalitet og de viktigste byene på Costa Blanca, de egenskapene som vi tilbyr våre kunder, enten nye eller andre hånden, har en fantastisk design og utførelser. Også er perfekt forbundet med alle de grunnleggende fasiliteter, og har en masse statister for å gjøre livet enklere og tilpasse seg dem. I alle fall hvis du er interessert i noen av våre nye villaer i Playa Flamenca og observere eventuelle endringer eller konkret forespørsel, vi også ta ut den aktuelle reformen.

Som du kan se, har vi en omfattende og spesifikk tjeneste for hvert enkelt tilfelle. Dermed kunder som ønsker å gripe et hus eller en strandeiendom i Cabo Roig, Punta Prima, Playa Flamenca eller hvor som helst på Costa Blanca, har det lett med hjelp av Mevilla Real Estate.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map