Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Villaer i Orihuela Costa

For de som ønsker å finne et sted med 2800 soltimer i året og en gjennomsnittlig årlig temperatur på 19,3 grader Celsius, eiendomsmeglere eiendomsmegling Mevilla anbefaler at du er interessert i våre huser i Orihuela Costa. Eksklusive boliger som ligger i de beste havnene i hele området på Costa Blanca i Spania.

I dette området hvor vi tilbyr deg utrolige muligheter til å kjøpe en villa på stranden i Cabo Roig eller stedet du velger i Orihuela Costa det er slik en god og gunstig klima som Verdens helseorganisasjon, har WHO katalogisert klimaet i Spania og særlig det av Orihuela Costa og Costa Blanca som en av de beste i verden til å bry seg og bedre helse.

Av denne grunn, mange av våre kunder som kjøper leiligheter første linje i La Zenia, Torrevieja eller våre villaer i Orihuela Costa brukte sin fantastisk opplevelse her for å gjøre det som er kjent som turist Health.

Denne typen turisme fokuserer på å oppdage den mest magiske og best å slappe av, har behandlinger for å føle seg bedre, foryngelse, estetisk eller å leve et sunnere liv utendørs steder. Det faktum av å ha strender, turstier og en overflod av parker og naturområder (mange av dem tildelt for sin skjønnhet og miljøverdi) er en klar invitasjon til å lede et dynamisk liv, sol og sunnere vaner mens du nyter hele tiden.

Fra ett av husene i vår eiendoms Cabo Roig, alt av høyeste kvalitet, med mange statister og nær viktige verktøy i området kan nyte essensen av middelhavskysten. Du vil se ditt bilde forynget og dine følelser.

Ta kontakt med våre agenter for å hjelpe deg gjennom hele prosessen med kjøp og salg av boliger i Orihuela Costa. Med våre råd og vår hjelp før og etter sale'll enkelt finne lykke. Kjøp et hus ved havet i Cabo Roig, eller noe annet punkt på Costa Blanca vil være en glede dersom du stoler på erfaring og profesjonalitet av Mevilla Real Estate.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map