Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Villaer i Las Ramblas

Hvis du er som mange kunder i Mevilla Eiendom i Cabo Roig en golf lover

eller på jakt etter et bra sted å nyte et bedre liv, anbefaler vi interesserte villaene på Las Ramblas som vi tilbyr våre kunder.

Hvis du bestemmer deg for å stole på vår erfaring og profesjonalitet vil få lett kjøpe de beste hus i strandsonen i Cabo Roig, Torrevieja eller ett av høydepunktene i denne idylliske landskapet som er Costa Blanca i topp stand.

Vi har hus av alle slag, og alle har en perfekt beliggenhet for tilgang til alle grunnleggende tjenester og store turistattraksjonene i hvert sted. Bolig fremste enten av første og andre side, i alle fall, du vil finne et perfekt hjem for å passe dine ønsker for din ferie eller ditt nye liv i paradis.

Og hvis du, i tillegg vi sa er ivrig golfer, våre hjem i Las Ramblas er ideelle for å nyte opplevelsen av kursene på Costa Blanca, Spanias sted som må gå hvis du ønsker å nyte de beste klubber, golf og miljøforhold å spille og nyte din favoritt sport.

Så hvis du er interessert i våre hjem i Las Ramblas, eller hvis du ønsker å kjøpe de beste leilighetene på stranden i La Zenia kontakt Mevilla. Vi vil tilby de beste rådene og den mest omfattende service til selv tilbyr muligheten til å kjøpe land nær sjøen der du bygge ditt hjem. Alle med de beste prisene og de mest dedikerte og profesjonelle medarbeidere til tjeneste.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map