Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Villaer i La Zenia

Hvis du ønsker å kjøpe en villa på stranden i Cabo Roig

eller noen annen by på Costa Blanca for å nyte alt det fantastiske som denne kapitalen av turisme i Spania sone kan depararle, villaer i La Zenia av Mevilla er perfekte valget.

Mevilla er en eiendomsmegler i Cabo Roig med luksusboliger, leiligheter, tomannsboliger, leiligheter nybygg eller videresalg og selv land som du kan bygge ditt hjem i de mest privilegerte beliggenhetene i hele Costa Blanca. Hvis denne gangen anbefale til dem som ønsker å få et hus i den beste situasjonen, interesse for våre hytter i La Zenia, inkludert hovedstaden på Costa Blanca Torrevieja og strendene i La Mata, Guardamar.

I denne førsteklasses beliggenhet tilbyr vi våre kunder muligheten til å få de beste leilighetene for å nyte en full opplevelse. Her viser vi to stiler av planer om å tilbringe høydepunktene du kan forvente hvis du bestemmer deg for å kjøpe leiligheter ved stranden i La Zenia:

  • Plan Shop: tilstedeværelsen av det største kjøpesenteret i Europa, La Zenia Boulevard, de som velger å stole på ekspertisen og profesjonalitet av Mevilla kan alltid nyte dette ønsket i denne kjøpesenter med over 16.000 kvadratmeter. De mer enn 150 butikker, barer, restauranter, levende musikk, moteshow er utplassert. Utvilsomt et flott alternativ til å ha den beste dagen i shopping med familien ha det gøy på et sted hvor alt du kan forestille deg, er innen rekkevidde.
  • Plan for å slappe av: Den gode klimaet i regionen sammen med kvalitet og skjønnhet sine strender gjør dette til en av de beste områdene av planeten for å komme vekk fra det hele. I tillegg har tilstrømningen av folk fra Nord-Europa de siste tiårene ført til at alle steder er fylt med dedikert utelukkende for å møte dine behov steder. Også avslapping, og på grunn av dette våre hytter i nærheten av La Zenia er det mange muligheter til å nyte varme kilder, spa-behandlinger og etc. I alle fall følelsen av at du kan få på strendene i området med sine flotte turer og solnedganger sol verdig av et lerret foreta valg av den naturlige avslapning er like gyldig.
  • Kontakt Mevilla å kjøpe en strandeiendom i Cabo Roig, La Zenia, Torrevieja eller hvor som helst på Costa Blanca. Vår eiendom vil hjelpe og gi råd til å gi deg mest mulig ut av din ankomst og opphold i luksuriøse boliger med utsikt over havet eller med hvem vi har.
    © 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map