Villaer i La Zenia Costa Blanca

Vi vet at våre villaer i La Zenia Costa Blanca er det perfekte stedet du ønsker å bo.

Orihuela Costa er en vidstrakt middelhavskystlinje på mer enn seksten kilometer kystlinje, hvor omfattende strender med fin sand er sammenflettet med magiske bukter av turkisblått hav.

Den idylliske stranden La Zenia er en del av Orihuela Costa. Dens fine sand og gjennomsiktige farvann er ideelle for hele familien å nyte.

Denne våren er den perfekte tiden til å ta avslappende solsenger i sanden mens du lytter til mølle av havets bølger.

Men hvis du foretrekker å gjøre vannaktiviteter, på La Zenia, vil du ha det gøy med vennene dine som praktiserer vindsurfing, snorkling eller seiling.

I La Zenia finner du et bredt spekter av muligheter. Du har skyggelagt område med utleie av paraplyer og hengekøyer.

Ved overvåking og førstehjelp hjelper de også personer med nedsatt mobilitet til å nyte fordelene ved et bad i sjøen gjennom en amfibisk stol.

Det har også et tilpasset bad med dusj og tre gangveis tilgang til bredeste strand for å lette adgangen til rullestoler.

Hvordan er villaene i La Zenia Costa Blanca som vi tilbyr?

MEVILLA tilbyr et bredt utvalg av villaer i La Zenia Costa Blanca. Vi har imponerende villaer med et tomt der det er et stort basseng omgitt av store solariumområder.

Det gode klimaet på Costa Blanca lar deg slappe av i ditt nye hjems solarium når som helst på året mens du lytter til favorittmusikken din, eller nyt en forfriskende juice med ferskpresset appelsiner.

Vi tilbyr nye eller videresalg villaer, som er designet med en moderne og moderne stil eller har tradisjonell design, typisk for Middelhavet miljøet.

I begge tilfeller er de konstruksjoner som passer godt i det naturlige miljøet som omgir dem.

Ta muligheten til å lage flotte øyeblikksbilder for å dele med vennene dine på Instagram.

La Zenia har alle nødvendige tjenester for å leve komfortabelt. Du finner et bredt utvalg av supermarkeder, varierte butikker, apotek, medisinske sentre, kjøpesentre som "La Zenia Boulevard" og restauranter, både internasjonal mat og hvor du kan smake deilige lokale retter.

Nå får du muligheten til å smake den utsøkte paella- eller potetomelet og dele disse opplevelsene i dine sosiale nettverk.

Ikke nøl med å spørre om våre villaer i La Zenia Costa Blanca

Vi vil gjerne svare på alle spørsmål du måtte ha angående våre villaer i La Zenia Costa Blanca.

Vi har et høyt kvalifisert og flerspråklig profesjonelt team som vil høre på deg og snakke flytende språk.

Vi vil overvåke og administrere hele kjøpet av ditt nye hjem i Spania, slik at det er komfortabelt og effektivt.

Vi vil gi deg råd om emner som er så forskjellige som anvendelsen av NIE eller forvaltningen av et boliglån.

For å kontakte oss fyll ut skjemaet som vises på nettet eller send oss en e-post til info@mevilla.com og så snart som mulig, kontakter vi deg.

Du kan også ringe oss på (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

Hvis du foretrekker å besøke oss personlig, vil vi gjerne ønske deg velkommen i våre moderne kontorer i Calle Torreón - Lokale 7 - 03189 Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spani

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map