Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Villaer i Costa Blanca

Villaene på Costa Blanca Mevilla Eiendom, vil eiendoms Cabo Roig fortelle deg de mest spesielle opplevelser.

Nyt eksklusive boliger mot Middelhavet, eller annenhånds huset ved foten av en av de mange naturarealer i området.

Mulighetene er uendelige på Costa Blanca og egenskaper til å kjøpe foran strender som Zenia, Torrevieja, Playa Flamenca, Punta Prima eller noen av de byene i området, kan du nyte en ferie eller pensjonisttilværelsen for å starte en spektakulære nytt liv.

I tillegg, hvis du stole på vår erfaring og profesjonalitet, får du en personlig og individuell, konkrete råd for din sak for å møte de fleste av din smak, preferanser og muligheter. Dermed finner vi det lettere å finne tilfredsstillende bolig i hvert enkelt tilfelle.

Vi har blitt vant til gjennom hele vår historie å jobbe med utenlandske kunder, som kommer til Costa Blanca fra sine hjemland som Storbritannia, Norge, Russland og Tyskland. Disse kommer på jakt etter de beste muligheter til å få villaer på Costa Blanca kvalitet og takket være vår erfaring, er vi i stand til å tilby den beste service og bistand både i løpet av transaksjonen, som en gang holdt for salg på vår service Post- venta.

Se våre flotte villaer på Costa Blanca naturlige paradiser som naturparken Sierra de Mariola, naturparken La Mata og Torrevieja eller Palm d'Elx. Du kan også trene kroppen og sinnet med det store utvalget av golfbaner, vannsport og ekstremsport som finner sted på strender, åser, fjell og golfkøller som er i området.

En luksuriøs atmosfære for å nyte fra luksuriøse hjem. Kontakt Mevilla agenter Eiendom å se husene på Costa Blanca som interesserer deg. Ved å velge å hjelpe deg å få nye hjem, vil du ha all den hjelp i tillegg til komfortabel kjøpsprosessen og ingen overraskelser som alle eiendommer som vi tilbyr du ikke har noen mellomledd, ingen ekstra gebyrer. Kjøpe et hus eller en strandeiendom i Cabo Roig, Punta Prima, Torrevieja eller hvor som helst på Costa Blanca du ønsker.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map