Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Villa til salgs i Punta Prima Torrevieja Alicante

Hvis du er ute etter de beste boliger og luksusboliger der å nyte gode levekår, vil du ønsker muligheten til å ta en villa til salgs i Punta Prima Torrevieja Alicante.

I en eiendom som dette I Mevilla Eiendom tilbyr vi en unik mulighet.

har mange kvadratmeter og hage, og har sitt eget basseng også, kan du bruke de beste øyeblikkene med familien, lyse sol og vind over Middelhavet .

Lysstyrken på denne store eiendommen, som i mange andre boliger som du finner på vår eiendom i Cabo Roig, gjør sommeren kan nyte en varm men lett utholdelig temperaturer i vinter og har den naturlige varmen som forårsaker sollyset inn gjennom de store vinduene. Foruten denne villa til salgs i Punta Prima Torrevieja har, i likhet med de fleste hjem har vi å gi våre kunder med alle statister og fasiliteter som svømmebasseng, hage, grill, terrasser, osv ... for å hjelpe deg å nyte mer din nye oppkjøp.

Spør oss hvis du vet hva området av kysten av Middelhavet du lyst til å bosette seg, eller hvis du har ikke helt klart, i Mevilla Eiendomsmegling er spesialister i over ti år for å gi de beste råd om kjøp og salg av fast eiendom på Costa Blanca og Orihuela Costa.

Vi vil forklare i stor detalj fordeler og ulemper med hvert område å leve på samme måte som vil gi deg muligheten til å bli kjent med noen eiendom som du er interessert.

I flere år vi er medlemmer av Foreningen av API (Agents Eiendom Eiendom), for alle de som er redd for å forsøke tosk å kjøpe en luksusvilla i Orihuela, kan være trygg på vår forpliktelse til Mevilla Eiendom med pålitelighet og effektivitet. Vi prøver å gi våre kunder muligheten til å få ditt drømmehus, luksusboliger på stranden, noen med privat strand, så vi trenger en seriøsitet og tillit fra våre kunder som bare kan vinnes med resultatene av suksess og tilfredshet med tjenesten som leveres.

Kontakt vår eiendom hvis du ønsker å kjøpe strandeiendommen i Alicante eller noen omkringliggende områder i provinsen og i området av Orihuela Costa. For å få best villa til salgs i Punta Prima Torrevieja Alicante akkurat hva du gjør med hjelp av Mevilla Real Estate.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map