Villa til salgs i Orihuela Costa

Villa til salgs i Orihuela Costa

Kan du forestille deg denne sommeren i bassenget på ditt nye hjem i Spania? Nå kan du gjøre dine drømmer til virkelighet og kjøpe en villa til salgs i Orihuela Costa.

Orihuela Costa er et av de viktigste reisemålene i Spania, foretrukket av et stort antall europeere som bestemmer seg for å tilbringe lange ferieperioder eller leve etter at de har gått på Costa Blanca.

Derfor kommer en stor andel av befolkningen i andre land.

I Orihuela Costa kan du nyte en lys og strålende sol nesten hele året. Dens tempererte temperaturer og mangel på regn tillater turen, når som helst på året, langs stranden av stranden.

De er også grunnen til at du gjør mange utendørsaktiviteter som fotturer, sykling, fiske eller bare slappe av i solariumet til villaen mens du soler.

Den utmerkede kommunikasjonen gjennom nasjonalveien og motorveien er årsaken til at du raskt og trygt kan få tilgang til Alicante flyplass.

Du vil bli overrasket over den store tilstrømningen av internasjonale flyreiser, så vel som deres rimelige priser, slik at du ofte kan besøke familie og venner ofte.

I sommer kjøpe en Villa til salgs i Orihuela Costa og nyt golf og stranden

Den beste måten å nyte en spesiell måte på solen, stranden og golfbanene på Costa Blanca er å skaffe en villa til salgs i Orihuela Costa.

Denne sommeren er den beste tiden til å nyte bassenget til den nye villaen med familien, slappe av med en utsøkt juice av ferskpresset appelsiner på terrassen til ditt hjem eller les en bok i de store solariumområdene i din private tomt.

Ikke gi opp å ha det gøy med vennene dine på en hyggelig kveld rundt en grillfest i hagen til huset ditt i Orihuela Costa.

Vi har et omfattende utvalg av nybygg eller villaer.

De er bygget med en moderne og avantgarde-design eller med en tradisjonell middelhavsstil. I begge tilfeller er de veldig godt integrert i miljøet.

De har også tomter av forskjellige størrelser hvor et imponerende basseng ligger omgitt av store solariumområder og vakre hageområder.

Har du lyst til å føle den myke duften av middelhavsgranene mens du lytter til favorittmusikken din på terrassen til din nye villa?

MEVILLA tilbyr deg Villa til salgs i Orihuela Costa du leter etter

Kontakt oss og du vil bli hyggelig overrasket når du ser at vi har villaen til salgs i Orihuela Costa du leter etter.

I tillegg har vi en lang erfaring og profesjonalitet som vi legger til tjeneste, slik at kjøp av ditt nye hjem i Spania er komfortabelt og raskt.

Følg oss på sosiale nettverk, og du vil se vår store aktivitet og tilfredshet hos våre kunder.

For å kontakte oss, fyll ut skjemaet som vises på nettet eller send oss en e-post til info@mevilla.com og så snart som mulig, kontakter vi deg.

Våre kontorer ligger i Calle Torreón, Lokal 7 - 03189 Cabo Roig (Orihuela Costa) Alicante - Spania.

Telefoner: (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275

© 2023 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map