Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Villa til salgs i Costa Blanca

3 Forsikring Uunnværlig hvis du kjøper huset ditt i Costa Blanca

Hvis du har tenkt å kjøpe noen av villaer til salgs på Costa Blanca for å tilbringe ferien eller flytte for å leve, må du ha en verden for å hjelpe deg gjennom denne vanskelige og viktige prosessen.

Det er mange aspekter knyttet til kjøp av en bolig i et fremmed land. Å ha et team av fagfolk snakker flere språk flytende, og kan gi råd til klienten i prosessen med salg som når den har gjennomført transaksjonen er kritisk.

I Mevilla din eiendomsmegler Cabo Roig tilby de beste tjenestene for søke og gjennomføring av de beste boliger for salg i hele Costa Blanca. Vi ivareta forespørsler fra våre kunder, og derfor har vi spore i markedet for å finne den ideelle bolig. Videre, ettersom vi ikke ønsker uansett er i luften, ønsker vi å gi deg informasjon om de 3 vi anbefaler å ansette forsikring, hvis du kjøper et hus i Costa Blanca:

    -Boligforsikring: å dekke eventuelle skader som skyldes brann, vannlekkasjer, ødelagte vinduer, tyveri, skade på tredjepart, etc. Og du også kompensert for de ressursene du har i huset og har gått tapt.

    -Livsforsikring: Også kalt lån amortisering. Med dette forsikringsselskapet overtar gjelden gjenstår å betale hvis forsikringstakeren dør eller blir helt deaktivert.

    -Den Payment Protection Insurance: Tillater assurandøren overtar en på forhånd avtalt avdrag hvis midlertidig miste din kilde til vanlige inntekter.

Du skjønner, disse er de tre som vi anbefaler å ansette forsikring hvis du ønsker å kjøpe en bolig på Costa Blanca. Hvis du velger å stole på fagfolk Mevilla, er denne prosessen mye enklere fordi du betaler all den hjelp du trenger etter salg for å løse problemer som dette. Du kan være trygg på at våre agenter vil oversette detaljer for å holde deg informert om alt, og hjelpe deg å gjøre de nødvendige avtaler.

Kontakt oss for å kjøpe en strandeiendom i Cabo Roig eller noen av de fantastiske egenskaper som vi har i hele Costa Blanca. På kortere tid enn du tror du vil finne deg selv nyter komfort, kvalitet og design av ditt nye hjem.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map