Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Villa med svømmebasseng til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

Mange av våre kunder er gjentatte ganger overrasket over det faktum fjerne troen på at for å få en luksusbolig i et naturparadis full av skjønnhet og en viktig investering er nødvendig, noe som sterkt begrenser tilgangen til denne typen hjemmene. Men i Mevilla Eiendomsmegling vi ønsker å få slutt på denne oppfatningen.

Vår eiendomsmegler i Cabo Roig har de beste luksusboliger å nyte Orihuela Costa på høyeste nivå. Spredt over flere steder i våre hjem vil du finne alle slags statister inkludert hage, grill, terrasse eller basseng som vil gjøre uforglemmelig hvert minutt du tilbringer i hjemmet ditt hvis du bestemmer selv en villa med svømmebasseng til salgs i Cabo Roig, i Orihuela Costa.

Mange av våre boliger har over 500 kvadratmeter overflater. På ett nivå eller duplex, har alle romslige soverom, stuer og spiserom, i tillegg til det vi nevnte ovenfor om statister som hage, terrasser og basseng. Delta i vår katalog og velge den du liker, noen enda har egen garasje for to biler.

Alle boliger Mevilla Eiendom, enten nybygg eller videresalg, er presentert i perfekt stand til å leve og har nylig blitt modernisert godt i kjøkken, bad, vinduer ... Merk at sjansene for å kjøpe en luksusvilla på strandpromenaden i Alicante, i kystområdet som vi presenterer for deg å velge huset til drømmene dine med havutsikt, er unikt for vår etat, vil du ikke finne på noe annet web katalog eller annen bolig.

I over ti år har vi levert den beste råd til de kundene som normalt fra Nord-Europa kommer til vårt byrå tenker på et fint sted å leve. Fant de i Cabo Roig en oase av ro og avslapning samtidig ha muligheten til å komme i kontakt med naturen og tilbringe de morsomste øyeblikkene fra butikker, drikke eller gå ut å spise og smake på mat i den området Middelhavet.

Kontakt Mevilla Eiendom og be om muligheten til å kjøpe en strandeiendom i Alicante. Hvis du har valgt ett bestemt område, bare for å se på hvilke egenskaper vi har tilgjengelig i det, og hvis du vil ha den beste råd fra din eiendom agenter tillit, tenke på en villa med svømmebasseng til salgs i Cabo Roig, Orihuela Costa. Vi prøver å gi råd ara du finne hjem til dine drømmer i best stand og med alle mulige fasiliteter.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map