Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Villa i nærheten av Beach i Orihuela Costa Sale

Ønsker du å bo i nærheten av en av de beste strendene på kontinentet? Kan du tenke deg å nyte spaserturer rundt en vakker havn? Eller prøver deksler og delikatesser fra terrassene? Alt dette er mulig med Mevilla Real Estate.

Vi har et utvalg av luksuriøse eiendommer, inkludert en villa nær stranden for salg i Orihuela Costa er ganske enkel.

For mye mindre enn du forestille deg, kan vår eiendom i Cabo Roig hjelpe deg å få en luksus hjem med utsikt over havet eller stranden. Enten det er et hus av nybygg eller videresalg, hvis du ønsker å kjøpe leiligheter første linje i La Zenia eller andre steder på Costa Blanca, kan vi være sikker på at du vil finne et hus med et design og perfekt finish og utstyrt med alle fasiliteter og statister å føle seg komfortabel i det.

I tillegg har hvert tilfelle sine egne særegenheter med det du trenger for en god rådgivningstjeneste for å finne den boligen du leter etter. Eller, hvis det er mer vanlig tilfelle, har du kanskje ikke helt klart hva du ønsker utover en bolig hvor du kan nyte en privilegert klima og en god naturlig miljø. I dette tilfellet er det mer nødvendig enn noen gang stole på en verden som kan gi deg personlige råd som du kan få på kort tid og til en lav pris, best eiendom tilgjengelig. En som er perfekt for deg.

I Mevilla arbeide sammen for å møte perfekt behovene til kundene våre og finne den beste egenskapen for dem. Også, som alltid søker den høyeste kundetilfredsheten med både prosessen med å kjøpe eller selge en bolig, som i tiden etter transaksjonen, kan vi tilby den beste etter salg service du kan finne. Vi tror en kundetilfredshet med det arbeidet som gjøres teller mer enn alt denne verden.

Så hvis du liker å nyte en villa nær stranden i de beste forholdene kan du kontakte oss. I korte trekk Mevilla agent vil arbeide for å finne den beste måten å kjøpe en bolig eller kjøpe en strandeiendom i Cabo Roig, Torrevieja, Alicante eller hvor som helst i Orihuela Costa.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map