Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Viilaer i La Veleta

Med villaer i La Veleta Eiendom Mevilla har tilgang til en av de mest eksklusive utviklingen på Costa Blanca.

Vår eiendom i Cabo Roig vil gjøre sin del for å hjelpe deg med å finne huset du ser på de beste forholdene.

Hvis du ønsker å nyte stillheten og de fineste, pluss fantastisk utsikt over havet slappe av, vil våre boliger i La Veleta deg fornøyd, og med hjelp av fagfolk i vår eiendom, finne og kjøpe eiendommen du ønsker er en enkel oppgave og behagelig.

Mevilla Eiendom er en familie og profesjonell med mer enn 10 år dedikert til å få fornøyde kunder i sine eiendomstransaksjoner i Costa Blanca erfaring selskap. De aller fleste av disse kundene har utenlandsk opprinnelse, hovedsakelig fra sentrale og nordeuropeiske land som vi har spesialisert oss på å betjene behovene og finne de mest interessante poeng for dem. I vår butikk finner du de beste muligheter til å kjøpe leilighetene første linje i La Zenia, Punta Prima, Torrevieja, Guardamar eller hvor som helst i den praktfulle Costa Blanca.

Villaer i La Veleta Mevilla er et godt valg for å oppleve livet i en luksusbolig kun 150 meter fra stranden, med balkonger i boliger som tilbyr fantastisk utsikt over havet. Avhengig av mer enn ti års erfaring akkumulert arbeider i eiendomsmarkedet på Costa Blanca området der vi spesialiserer oss.

Kontakt Mevilla Eiendom å kjøpe et hus som vender mot havet i Cabo Roig, La Zenia, Torrevieja eller det punktet av middelhavskysten du liker. Våre huser er et flott alternativ i La Veleta, men vi har mye mer og alle like god, du må bare finne den perfekte for deg.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map