Tomter til salgs i Orihuela Costa

Tomt til salgs i Orihuela Costa

Tenker du å bygge ditt drømmehus på Costa Blanca? Mevilla Real Estate tilbyr deg en tomt til salgs i Orihuela Costa som du kan nyte et hjem som allerede er bygget eller bygge et nytt til din smak.

De fleste av våre tomter i Orihuela Costa tilbys for de kundene som leter etter en privat plass til å bygge huset de alltid har ønsket seg i Spania. Tomtene våre ligger i Cabo Roig og Campoamor, to av de mest etterspurte områdene i Orihuela Costa.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en av våre videresalg tomter i Cabo Roig, vil du kunne gå innen gangavstand fra havet. Cabo Roig tilbyr en vakker strand med krystallklart vann og fin sand. Hvis du velger å kjøpe en tomt i Campoamor vil du ha muligheten til å bo i et ideelt område for golfere. Campoamor har en kjent golfklubb der tusenvis av idrettsutøvere og kvinner kommer hver dag for å utøve sin favorittidrett.

Enten av alternativene er gyldige for å oppfylle målet ditt om å ha din egen plass på Costa Blanca for å opprette eiendommen du alltid har ønsket deg. Hvis du stoler på Mevilla, vil vi ikke gi opp innsatsen vår for å forbedre din velvære og livskvalitet.

Kjennetegn på tomten vår til salgs i Orihuela Costa

Slik at du kan forestille deg de viktigste egenskapene som tomten vår til salgs i Orihuela Costa kan ha, gir vi deg informasjonen til en av dem. Det er en tomt for utvikling for å bygge en villa i Cabo Roig .

Tomten har 900m2 og ligger veldig nær stranden til Cabo Roig. Dette landet lar deg bygge et hus på opptil 22m2 i første etasje og totalt 360m2 i to etasjer. Som vi har indikert er Cabo Roig en av de viktigste turistattraksjonene i Orihuela Costa og Sør-Costa Blanca.

Klimaet er fantastisk. Årlig tar det opp temperaturer mellom 17 og 19 grader. Den blå flaggstranden gjør at svømmere kan nyte hele dager fordypet i havet. Restaurantene i nærheten gjør det enda mer attraktivt.

Hvis du vil vite mer om dette landet eller de andre tomtene som er til salgs i Orihuela Costa, kan du kontakte vårt team av eiendomsmeglere i Cabo Roig.

Tomten som er til salgs i Orihuela Costa, som du leter etter, finner du på Mevilla Real Estate

Ikke se lenger på Internett for tomten som er til salgs i Orihuela Costa, og som du vil bygge hjemmet ditt i Spania og stole på opplevelsen av Mevilla og kvaliteten på landporteføljen deres.

Vi inviterer deg til å kontakte oss på telefon (+34) 606 046 275 eller (+34) 966 761 390. En av våre agenter vil gjerne informere deg om hva vi har i våre hender. For å sende oss spørsmålene dine på e-post, vennligst skriv til info@mevilla.com

Hvis du ønsker å besøke vårt kontor fysisk, kan du finne oss på Calle Torreon local 7, 03189, Cabo Roig, Orihuela Costa, Alicante (Spania).

© 2023 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map