Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Spania Villa for funksjonshemmede

Hvis du er ute etter en villa Handikap Spania, er Mevilla Eiendom en verden som jobber i området på Costa Blanca og Orihuela Costa og har med tilpasset for å tillate tilgang for mennesker med funksjonshemminger eller som bruker rullestol.

I mange tilfeller, et hjem som kan bli likt og smak av en person blir tom, og at han var interessert i eiendommen må søke andre alternativer på grunn av ikke å være en bolig tilpasset.

Vi er en verden i Cabo Roig som har de beste hjem i hele området tilgjengelig for alle som ønsker å være vår kunde og dermed nyte hus i strandkanten, med utsikt over havet, tilpasset og alle første klasse. Vi har nytt og brukt salg av alle eiendommer: leiligheter, hus, bungalower, villaer, etc ...

I alle fall hvis du kjøper frontlinjen leiligheter i Zenia, Torrevieja, Villamartin, Cabo Roig eller hvor som helst i Orihuela Costa, tilbyr vi en omfattende og personlig service som vi har tenkt å individualisere de handlinger vi tar i hvert enkelt tilfelle. Vårt mål er å hjelpe deg med å finne det perfekte hjem for deg i henhold til din situasjon, muligheter og fremfor alt ønsker. På denne måten kan vi sikre suksess med ditt nye kjøp.

Hvis det du trenger er en villa for funksjonshemmede i dette kystområdet i Spania, er det bare å fortelle oss, og en agent for vår eiendom vil gi spesifikke råd som du kan finne en bolig som passer perfekt til det du ønsker. Også, hvis noen uforutsett oppstår med Mevilla Ekte Estate'll nyte best etter salg service for å hjelpe deg å komme over det raskt og effektivt, slik at du bare trenger å fokusere på å nyte ditt nye hjem i Orihuela Costa.

Kontakt Mevilla å kjøpe en strandeiendom i Cabo Roig, eller hvis du ønsker å nyte en førsteklasses hjem i denne privilegerte området i form av naturlige miljø, muligheter for rekreasjon og tilgang til fasiliteter er bekymret. Veldig snart vil du finne deg selv bor i et hus ideell for dine behov på den beste prisen takket være en god jobb.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map