Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Seafront Rekkehus for salg i Cabo Roig Orihuela Costa

4 Fordeler med å kjøpe en bolig Second på den spanske kysten

Har du besøkt kysten av Spania? Hvis ja, vet du hvordan du skal nyte. Men kanskje du har kommet på ferie, på et hotell eller i en leilighet leies. Hvorfor ikke kjøpe? Det er mange fordeler. Vi oppsummere noen.

Stranden ferie ta bort stress akkumulert i løpet av året. Og hver gang vi bruker mer tid på å jobbe. Den tidlige morgener, syltetøy, regn, kulde. Et liv med ansvar bare verdt når du er i stand til å stå og nyte fritiden. En andre hjem på stranden tillater oss å unnslippe vår egen paradis i noen tid til å nyte det som virkelig teller.

Hvis du tar tid drømmer om en eiendom på Middel Mevilla kontakt CB. Vi er stolte av avslappet vi behandler våre kunder når de kommer til oss søker eiendomsmegling råd. Våre profesjonelle medarbeidere sikrer en fullstendig kunnskap om alt du trenger under kjøpsprosessen, og selv etter, hvis ønskelig.

I denne artikkelen vil vi liste de 4 viktigste fordelene kjøpe et andre hjem i nærheten av din favoritt strand i Spania.

Tilbringe ferien blir en investering.

Hvis du i stedet for å bruke hvert år ferie på et hotell eller leie, destine du penger til å betale boliglån betalinger av din eiendom på stranden, vil du ha en eiendel i din eiendom.

Du kan flykte til din favoritt område av kysten oftere.

Hver gang du har en bro eller et par dager fri, vil du komme nær å nyte stranden og godt vær. Hvilken trøst, ikke sant?

Ditt andre hjem du kan gi ekstra inntekter.

Hvis du ikke vanligvis bor i ditt hjem på stranden, kan du leie det. Det er et marked for folk som bor i disse områdene i løpet av andre tider enn om sommeren. Å ha et par euro mer i lommen han aldri vondt.

Stranden huset være ditt fremtidige hjem i pensjonisttilværelsen.

En andre hjem kan være den ideelle dagen for å kjøre ut oppgaver i stedet. Kan du tenke deg et bedre sted?

I inviterer deg til å oppdage vårt utvalg av eiendommer til salgs i Orihuela Costa. I søke av eiendommer Mevilla CB'll finne hjem som passer best til din smak med letthet. Vi har et bredt utvalg av eiendommer og nybygg av videresalg i La Zenia, Cabo Roig, Campoamor, Villamartin, Punta Prima og Playa Flamenca til den beste prisen. Kontakt oss i dag.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map