Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Seafront Leiligheter til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

7 Poeng å vurdere når du kjøper en bolig videresalg

Når du kjøper et videresalg hjem er viktig å vurdere noen aspekter som vi unngår ytterligere problemer. I denne artikkelen vil vi liste 7 tips.

En av de viktigste avgjørelsene når vi er fast bestemt på å kjøpe en bolig, er om det er nytt eller brukt. Et utvalg av brukte eiendom i Orihuela Costa, og hvis noe fanger oppmerksomheten til disse husene er nå utvilsomt sin pris.

I Mevilla CB, vår erfaring over 10 år gir oss mulighet til å forstå de spesielle behovene til våre kunder for å tilby profesjonell rådgivning gjennom hele prosessen. I denne artikkelen vil vi gjennomgå syv aspekter å vurdere når vi kjøper et videresalg hjem.

1. Sjekk tilstanden på eiendommen.

De bør grundig teste alle strukturer og fasiliteter for boliger. Dette inkluderer fra det elektriske systemet, VVS, kommer av størrelsen på rommene, som for eksempel å sjekke om alt passer beskrivelsen gitt av eieren. Informasjonen av reformene vil være en svært viktig aspekt å vurdere.

2. Be naboene.

Detaljene som kan gi naboene er også viktig. Noen ganger en historie er for billig for en grunn: det er noen ekstra utgifter, et kjent problem med eiendommen må gjøres ... Denne informasjonen skal vite det før det er for sent.

3. Gå til Land Registry.

Det er viktig å nærme Land Registry for å finne en rekke vitale data om eierskap og avgifter som kan veie på gulvet. Den enkle notatet er dokumentet som gir denne informasjonen. Den enkle notat kan inneholde mange overraskelser som er verdt å vite.

4. Se huseiere.

Du bør kontrollere at innehaveren av eiendommen er klar over utbetalinger beboerne. Ellers kan gjelden være på kjøperen.

5. Sjekk den kommunale informasjonen.

Hvert år huseiere må betale eiendomsskatt, eiendomsskatt. Hvem ønsker å kjøpe en brukt flat bør kontrollere at det er betalt. Du kan gjøre på Rådhuset eller spørre selgeren den siste kvitteringen.

6. Sjekk innvilgelse av boliglån med banken.

Før et forskudd for bolig, må du være sikker på at bankens boliglån innvilget. Dette vil forhindre unødvendig lidelse oss at det kan oppstå.

7. Vurdere alle kostnader ved salget.

Når du kjøper en videresalg eiendom, må du betale en rekke avgifter, for eksempel kapitaloverføringer og dokumenterte handlinger. Å vite hvor mye skatt i verdien av hjemmet og hvordan å betale vil være avgjørende for å ikke ta unødige skremmer.

Hvis du er på utkikk etter en ny eller videresalg i Orihuela Costa eiendom, sjekk ut den elektroniske katalogen av CB Mevilla egenskaper. Du kan også kontakte oss via telefon, e-post eller ved å fylle ut skjemaet på våre nettsider.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map