Rekkehus til salgs i La Zenia

Kan du forestille deg å sole deg på den fine sandstranden mens du lytter til det myke bølgen fra bølgene i havet? I sommer har du fortsatt tid til å gjøre drømmene dine til virkelighet hvis du kjøper et rekkehus i La Zenia

La Zenia ligger på Costa Blanca sør, og er en turiststrand preget av sitt gjennomsiktige og rolige farvann som er ideelt for hele familien å nyte.

På La Zenia Beach finner du alle de nødvendige tingene for deg, åpne barer og kafeer. Barn kan glede seg over sportsaktiviteter. Så dette er et fint sted for hele familien å slappe av i tidsbruken i Spania.

I dette området som er et av de mest populære rundt Orihuela Costa, ligger mange restauranter, barer samt det største kommersielle senteret "La Zenia Boulevard", hvor du kan finne de mest kjente butikkene i Europa.

Vi har rekkehus til salgs i La Zenia - stedet, hvor du alltid har ønsket å bo

Hvis du kjøper et rekkehus i La Zenia, vil du oppfylle dine ønsker om å nyte en paradisstrand, sole deg gjennom året og ha alle nødvendige tjenester for å leve komfortabelt.

På grunn av sine ekstraordinære miljøforhold har La Zenia blitt et turiststed, hvor du finner alle slags butikker, nattunderholdning, underholdningssteder, restauranter.

Du vil bli helt overrasket når du besøker det store kjøpesenteret La Zenia Boulevard, et møte og morsomt sted for alle aldre.

MEVILLA tilbyr deg et omfattende utvalg av nye og videresalgseiendommer i La Zenia, Cabo Roig, Playa Flamenca, Villamartín,…

Fortell oss hvordan drømmenes eiendommer er fordi vi også har hjem i andre deler av Costa Blanca sør.

Spør oss om eiendommene våre til salgs i Orihuela Costa Spain

Mevilla Real Estate S.L har vært med på å finne et perfekt hjem i Orihuela Costa siden 1999. Vi tilbyr eiendommer av høy kvalitet og god verdi i hele Orihuela Costa.

Hvis du er villig til å finne en perfekt eiendom for deg, kan du kontakte oss så hjelper vi deg med å finne et ideelt hjem i Spania.

Still gjerne spørsmål om tilgjengelige villaer til salgs i Orihuela Costa Spain. Vi har et team av flerspråklige eiendomsmeglere, som vennlig vil hjelpe deg med å forklare detaljene du ønsker til ditt nye hjem.

Vårt team er perfekt kvalifisert til å svare på alle de spørsmålene som kjøpet av villaen din i Spania reiser, stol på vår lange erfaring og profesjonalitet hvis du vil kjøpe en av våre eiendommer i Orihuela Costa, Spania.

Hvis du vil ha mer informasjon om villaer til salgs i Orihuela Costa Spain, kan du kontakte salgsdampen for personlig oppmerksomhet.

Du kan også sende oss en e-post til info@mevilla.com eller ringe oss på:

(34) 966 761 390 | (34) 606 046 275.

Vi hjelper deg gjerne i vår nye nettprat.

Vi vil gjerne møte deg på våre kontorer i Torreón Street - Local 7 - 03189 - Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

© 2024 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map