Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Rekkehus til salgs i Cabo Roig Orihuela Costa

Alt du trenger å vite om energiytelse sertifikater

I årevis alle nye bygge boliger i Spania må ha en energi ytelse sertifikat. I denne artikkelen forteller vi deg alt som er å vite om dem.

Effektivitet sertifikater spesifiseres ved hjelp av en skala fra syv bokstaver fra A til G, nivået av CO2-utslipp i forhold til dimensjonene på bygningen. Dermed er det ment at kjøperen eller leietaker kan vurdere og sammenligne energieffektiviteten som en ekstra faktor for å gjøre beslutninger om å kjøpe eller leie.

Siden Mevilla CB fortelle deg i denne artikkelen er alt du trenger å vite om energiytelse sertifikater.

Hva er energiattest?

I konstruksjon, er energieffektiviteten beregnes ved å måle energi hvert år ved normal bruk og yrke. For å gjøre dette tar hensyn til alle tjenester som brukes jevnlig som oppvarming, kjøling, ventilasjon, varmtvann og belysning for å opprettholde betingelsene for termisk og belysning komfort, deres behov for vann varmt og inneklima.

Spesielt fanger indikatoren CO2 kilo delt på de kvadratmeter bolig (kg CO2 / m2 per år). For de med en ratio på utslipp under 6,8 kg CO2 / m2 per år er det tildelt bokstaven A, den høyeste rating. Det verste Karakter (G) er for de eiendommer som overstiger 70,9 kg C02 / m2 per år.

Hvilke egenskaper må være sertifisert?

Vanligvis alle eiendommer for salg eller leie. Lovgivningen inneholder noen unntak bygningene må søke om sertifikat, selv om de fleste ikke er representative for den aktuelle boligmassen.

Når du må levere sertifikatet?

Eiere som ønsker å selge sine leiligheter må gjøres tilgjengelig for kjøpere denne tittelen i tiden når operasjonen er utført, mens når det gjelder leie utleier må gi kopi til leietaker. Det vil si, du kan ikke søke om sertifikatet når den har fullført salg eller utleie av eiendommen. Dette sertifikatet er gyldig i ti år.

Hvor du kan spørre?

De som er interessert i å søke om sertifikatet må gå å ha tekniske kvalifikasjoner som muliggjør (arkitekter eller ingeniører). Eieren skal stå fritt til å velge dem.

Hvor mye?

Det er en viss pris. Hver tekniker utfører sitt forslag. Noen nettsteder lar deg få tilgang til tilbud tilgjengelig med tanke på type eiendom og området du bor i.

Hva er straffen?

Loven gir straffer som spenner fra 300 euro til 600 euro i tilfelle av mindre forseelser, 601 på 1000 euro for den seriøse og 1001 til 6000 euro for svært alvorlige.

CB Mevilla, klarerte eiendomsmegling i Cabo Roig.

Har du flere spørsmål om energi ytelse sertifikater? ¿Alle andre aspekter knyttet til salg av boliger?

Kontakt Mevilla CB og hjelpe deg med alt du trenger. Sjekk ut katalogen til vår hjemmeside hvor du kan finne ulike bolig egenskaper. I våre eiendommer eneste tilbudet avtales direkte med eieren, uten mellomledd og best pris.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map