Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Nybygde Bungalow i Villamartin Orihuela Costa

Her foreslår vi de beste alternativene hvis du ønsker å nyte en ny bungalow i Villamartin, Orihuela Costa.

I Mevilla Eiendomsmegling Vil du vite litt mer av de stedene hvor vi har boliger å nyte ferien din, eller hvis du bestemmer deg for å flytte til et sted at Verdens helseorganisasjon anbefaler å besøke på grunn av kvaliteten på klima og naturmiljø .

Husk at hvis du vil ha den beste luksus hjem med utsikt over havet i Orihuela Costa, i Mevilla Eiendom har mulighet til å velge mellom flere tilbud. Vi har eiendommer med mange kvadratmeter, med utsikt over Middelhavet og tilbyr også tilleggstjenester som for eksempel hage, grill, svømmebasseng og terrasser. I noen tilfeller, våre luksuriøse hjem selv har privat strand.

For husholdninger som fra vår verden basert i Cabo Roig satt til din disposisjon er en total eksklusivitet. Faktisk husene som du kan velge fra vår katalog, vil du ikke få dem noe annet sted eller med hjelp av en hvilken som helst annen fast eiendom. Vi har de beste egenskapene for kunder som bare vil ha det beste.

Stole på vår personlige råd som blir lettere komme til å leve i paradis og et ideelt hjem for deg. Videre vil Mevilla Eiendom ikke trenger å bekymre deg noe. Takket være vår store Miele, kan vi låne deg all den hjelpen du trenger for å regulere din situasjon i et nytt land med hensyn til helseforsikring, papirarbeid på stasjonen, osv ... Vi ønsker at våre kunder å finne den største tilfredsstillelse etter telling på vår hjelp og det alene vil det være mulig å gi den mest eksklusive og personlig service til våre kunder som ønsker å kjøpe en villa på stranden i Cabo Roig, Villa Martin, Mil Palmeras og noen av de store byene hvor er våre hjem.

Kjøpe en ny bungalow i Villamartin, kan Orihuela Costa oppfylle spesielle steder som:

  • San Javier: å tilbringe en avslappende dag i solen på stranden og en morsom shopping eller bowling i Dos Mares kjøpesenter hvor du finner mange butikker og bedrifter som har en fin tid senere.
  • La Zenia: Du kan velge å tilbringe en dag med shopping i Zenia Boulevard, eller besøke Zenia stranden.
  • Cabo Roig: Den beste marina i området med mange restauranter der kundene kan nyte det beste lunsj. Du kan beundre utsikten og sofistikert atmosfære og være stolte av å ha i ditt eget hjem med utsikt som disse, en luksus for de fleste, og du vil nyte hver dag bare oppvåkning.
  • Kontakt Mevilla Eiendom å kjøpe land på strandpromenaden i Alicante, hvor som helst i provinsen og be om våre tilbud om å kjøpe en ny bungalow i Villamartin, Orihuela Costa. Du vil definitivt finne hjem til dine drømmer i vår katalog.
    © 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map