Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

New Beachfront Villa i Playa Flamenca Alicante

Foreløpig er boliger i Spania så nedsatte kjøpe en ny villaen, for eksempel i Playa Flamenca Alicante, kan fungere som en investering for fremtiden fordi akkurat nå, er boligmarkedet på rekordlave nivåer i dette landet.

Det er ventet at trenden vil snart være på vei oppover igjen, imidlertid, og i mellomtiden, våre kunder kan nyte den beste hjem prisen ekte luksus og en uslåelig situasjon på grunn av den fantastiske klima og fantastisk natur som kan bli funnet på ett sted Flamenco Beach og, til slutt, i hvilket som helst sted som er å se på Middelhavet i Orihuela Costa.

I Mevilla eiendomsmegling er vi mer enn ti år spesialisert seg på luksusboliger siden. Våre hjem er store villaer til det siste innen design og forberedt med alt ekstrautstyret og alle har lagt en hage, basseng, terrasser. Men en ting de har til felles egenskaper Mevilla Eiendom og boliger som er ved stranden eller i alle fall med fantastisk havutsikt.

Hvis du vil ha et hus på stranden i Alicante, er vi eiendomsmegling du trenger. Våre hjem finnes bare i vår butikk er eksklusive Mevilla Real Estate. Hvis du ønsker å vite den sanne luksusen av å bo i et hus på over 150 kvadratmeter, med alle fasiliteter og med en nyskapende design i et paradis, har vi den ideelle hjem for deg.

Stole på vår etatens evne til å gi nøyaktige råd at for å gi den nye villaen i Playa Flamenca eller i hvilken som helst by i Orihuela Costa. Kontakt Mevilla Eiendom ved vårt hovedkontor i Ciudad Quesada, i provinsen Alicante eller via vår hjemmeside. For å kjøpe en strandeiendom i Alicante vil vi gjerne hjelpe deg og hjelpe deg å finne det perfekte hjem. I tillegg vil du ha en fantastisk Miele gjennom som vil hjelpe med noen fortsetter der du trenger hjelp til å få deg til du tilpasse beste til ditt nye hjem i Orihuela Costa.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map