Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Luxus-Villen zu verkaufen in Cabo Roig Orihuela Costa

7 vinge vanligste feilene når du kjøper et hjem

I løpet av årene vi har jobbet i fast eiendom i Spania har vi sett alt. I denne artikkelen vil vi liste 8 feil vanligvis gjør når du kjøper et hjem. Du er advart.

Kanskje du har besøkt middelhavskysten av Spania og tenker på å kjøpe et hjem her. Priser og kjøps forholdene er gode, og ingen vet hvor lenge denne situasjonen. Hvis du ønsker å oppfylle din drøm om å eie en bolig her, selvfølgelig er det mulig.

Imidlertid har salget av boliger en mørk side som ikke alltid ønsker å se. Det er allment antatt at å kjøpe et hjem, enten til å leve i, eller som en investering det er enkelt. Som eiendom spesialister tror at gjør deg oppmerksom på visse aspekter vil hjelpe deg å unngå å gjøre de samme feilene som allerede har begått mange andre.

Siden Mevilla CB feil du nevnte at du bør være oppmerksom på hvis du tenker på å kjøpe en eiendom i Spania:

1. Ikke bruke penger på en eiendomsmegler spesialist.

Det er en av de første uoverensstemmelser. Vi vil begå en sum penger hver måned i flere tiår til eiere, men de avgifter av en profesjonell for å veilede og overvåke prosessen vi synes opprørende.

2. Meld lett.

Skriften har et språk vanskelig å forstå og for lat, så ikke ta deg tid til å løse dens innhold. Disse papirene kommer til notarius i god tid før signaturen for å vite hva som er signert og avklaring. Gjør det.

3. Tenker at banken er vår venn.

Finansinstitusjonene har sine egne interesser og sørge for din virksomhet. Du må bruke tid på å søke og sammenligne, uhemmet av den første pulsen.

4. Kjøp over våre muligheter.

Vi må være klar over den viktige øyeblikket går gjennom og ikke ønsker å kjøpe huset av vårt liv hvis vi vil være økonomisk druknet.

5. pant med en meget stabil partner.

Ekteskap og innenlandske partnerskap male en mer sikker fremtid i tilfelle av separasjon eller død. En uregulert dating støtter bare usikkerhet. Bli enige om hvilken del av hvem som betaler boliglån kostnader bare 60 euro.

6. Spør familie garantier.

Vi har sett noen tilfeller hvor foreldre hjelpe sine barn med sin signatur slutten. Risikoen er svært høy. Ingen der kunne være en utkastelse to ganger, men dette gjeld arvet av brødrene.

7. Ikke bekymre deg for huseiere.

I årene av krisen var det vanlig i en forstad hadde eid boliger promoter eller en bank. Du sørge for at disse betaler sin kontingent. Hvis de ikke gjør det, taperne er alle eiere.

Mevilla CB, eiendom i Cabo Roig-La Zenia.

Nå som du har lest dette, er du advart. Hvis du ønsker å kjøpe, sjekk ut vår katalog av eiendommer i det du vil finne alle typer boliger, både videresalg og nybygg: hus, leiligheter, bungalower, land etc.

CB Mevilla egenskaper tilbyr avtales direkte med eieren, uten mellomledd og best pris. Kontakt oss, vi er glade for å hjelpe deg med å finne den boligen du leter etter.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map