Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Luxury Villas til salgs i Villamartin Orihuela Costa

5 Attraksjoner som vil gjøre deg falle forelsket i Orihuela Costa

Har du allerede besøkt Costa Blanca? Hvis så, kanskje du har blitt fristet til å kjøpe eiendom her. Har du lagt merke til prisen?

Nå er den beste tiden å kjøpe, det er ikke forventet å stige. Men skynd. Bargains ikke vent for alltid. Hvis du allerede har bestemt seg for å kjøpe, bør du få i hendene på eksperter som vil gjøre alt enklere.

I Mevilla brukt CB over 10 år å hjelpe europeere av alle nasjonaliteter å oppfylle sin drøm om å skape sitt hjem i Spania. I dette innlegget presenterer vi deg 5 ting som vil gjøre deg forelske seg i en av de beste stedene på Costa Blanca Orihuela Costa.

1. paradisiske strender.

Denne regionen har noen av de mest spektakulære strender på middelhavskysten. Playa de la Zenia, Playa Flamenca, Campoamor Dehesa, eller Cala Capitan tilbyr en rekke flotte steder hvor du kan gå, pluss en blå vannet makeløs. Alle disse strendene er anerkjent Blått Flagg og Q for Quality Tourism.

2. De beste golfbanene på Costa Blanca.

Området har 5 felt av internasjonal berømmelse, som har vert noen av de beste europeiske turneringer. I tillegg til disse golfbaner har blitt bygget nye boliger for å møte behovene til alle elskere av denne sporten.

3. En region full av sjarm.

Ikke gå glipp av muligheten til å besøke Torrevieja, Guardamar, Santa Pola, Pilar de la Horadada, Dehesa de Campoamor, Punta Prima, Mil Palmeras, Torre de la Horadada eller noen magiske hjørnet av mange som huser dette området.

4. The Mall La Zenia.

Det er den største i Europa. Den har 16.000 kvadratmeter med ca 200 butikker, og utallige teatre og restauranter. En eksepsjonell for fritid med hele familien.

5. Den største utvalg av eiendommer til den beste prisen.

Denne regionen er hjem til en byutvikling som har et bredt utvalg og mangfold. Både nybygde og andre hånden. Leiligheter, rekkehus, villaer, ... Nær stranden eller golfbaner. Alt du kan tenke på.

Hvis du tenker på å kjøpe eiendom i Orihuela Costa, sjekk ut katalogen av eiendommer Mevilla CB. Klart vi leter etter.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map