Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Luxury Villas til salgs i Punta Prima Orihuela Costa

4 tips for å finne boligen du leter etter

Finne bolig kan være stressende. For å bidra til å gi deg noen tips for å hjelpe deg å sette deg selv slik at alt går glatt seiling.

Du har brukt en ferie på middelhavskysten av Spania, og du har forelsket seg i området. Det er ikke for mindre. Behagelige temperaturer hele året, en himmelsk miljø som gjør det mulig glede av livet, skikker som gjør fritid og moro for hele familien. Hva mer kan du ønske deg? Bare en ting: å finne den perfekte hjem som vil tillate oss å oppfylle våre drømmer her.

Men som vi allerede opptar oss. Hvis du setter deg selv i våre hender, i Mevilla CB vil vi gi alle rådene du trenger for å finne den boligen du leter etter. Slik at du bare trenger å komme til Spania for å nyte å ha ett selskap du stoler på som kan ta ansvar for dagen av komfort og gi deg alle forutsetninger for å oppnå best mulig livskvalitet.

Vår bakgrunn tillater oss å gi disse 4 tips for å hjelpe deg med å finne hjem til dine drømmer i Spania.

1. Definer din prioriteringer Council

For å finne det du søker, må det først være klar på hva du ønsker. Heldigvis er eiendomsmarkedet på kysten av Spania for tiden svært variert og rimelig. Definer dine prioriteringer og snart finne alternativer å velge mellom.

Foretrekker du et hus eller en leilighet? Kanskje et townhouse? Bygning eller annenhånds arbeid? Hvor mange bad? ¿Privat eller felles svømmebasseng? Jo før du bestemmer deg for disse og andre spørsmål, jo lettere er det alt for deg.

Rådet 2. Etablere budsjettet

Hvordan kan jeg betale? Hvor mange innsparinger jeg har? Hva er mine finansieringsmuligheter? Disse spørsmålene er hensiktsmessig. Vet våre betalingsalternativer vil hjelpe oss til å velge bolig alternativer som passer best for dine preferanser og budsjett.

Tips 3. Velg et sted

Avgrense søkeområdet er nøkkelen til suksess når vi ønsker å kjøpe en eiendom på kysten. De ulike områdene i Orihuela Costa tilbyr et bredt utvalg av alternativer. Lag en liste over de stedene og mer overbevist om at du fokusere søket på dem.

Tips 4. Lag en liste over egenskaper som interesserer deg

Internett har gjort alt mye enklere. Foreløpig kan du vise bilder, detaljerte beskrivelser og eiendomsmeglere kan sende deg informasjon av husene som du liker via e-post.

Sjekk ut katalogen av eiendommer Mevilla CB, at vi har det du leter etter. Vi er en familie og profesjonell med over 10 års erfaring innen eiendomsmegling på Costa Blanca. Kontakt oss.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map