Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Luxury Villas til salgs i Playa Flamenca Costa Blanca

Viktige fordeler Energy Certification

Spanske og EUs regelverk krever energi sertifikater i hjemmene. Det blir ofte sett på som et påbud. Men hva er fordelene? Vi forklarer.

Kanskje i søket etter boliger i Middel du har støtt informasjon om energimerking av bygninger. Det er vanlig, særlig hvis de er nylig bygget. Noen ganger med så mye informasjon som har å gjøre med de juridiske aspektene homebuyer du kan gjøre et rot. Det er ikke alltid lett å vite om nytten av disse energisertifikater.

I Mevilla CB tilbrakte vi år rådgi kunder av forskjellige nasjonaliteter i søk og kjøp av boliger i Orihuela Costa. Denne erfaringen forplikter oss til å holde seg à jour med alle myndighetskrav og alle juridiske forhold knyttet til vår virksomhet.

Snu til energiytelse sertifikater i andre land har lenge fremmet energivurdering av hus og bygninger i sine byer, og dermed få en rekke fordeler. Ønsker du å vite?

En reduksjon av energiforbruket.

Studere strukturelle egenskaper og anlegg av en bygning lar deg finne årsakene til at slike problemer oppstår som fuktigheten i windows, passerer veldig kaldt om vinteren og varmt om sommeren med bruk av oppvarming og kjøling involvert, etc. Alt dette øker energiforbruket som kreves for å opprettholde komfort forholdene.

Å vite problemområder, kan du handle på dem for å eliminere problemer og redusere bruken av air condition, som vi redusere energibehovet. Dette innebærer følgende fordel ...

2. besparelser.

Reduserer behovet for å forbruke energi for å opprettholde komfort forholdene det er direkte gjenspeiles i reduksjon av strømregninger og drivstoff. I mange tilfeller er kostnaden for å gjennomføre de reformene eller forbedringer lønnsom takket være besparelser generert, og jo mer tiden går, jo større besparelser som prisen på energi ikke for klatring.

Høydepunkt tredje i boligmarkedet.

Inkludert energi skiltet vårt hjem eller lokaler i emisjonen eller kunngjøring vil gi en mer effektiv sammenligne mellom egenskaper og de som ikke er det. Dermed kan vi tilføre verdi til eiendommen vår for å gjøre det mer attraktivt for forbrukeren, og skiller seg ut fra de andre tilbudene.

Dra nytte 4. tilskudd og subsidier.

Regjeringen i Spania, i Housing Plan 2013-2016 etablerer tilskudd og subsidier for å gjennomføre reformer og oppussing for å forbedre energi vurdering redusere etterspørselen og energiforbruk. I noen tilfeller kan slik støtte være rundt 50 euro per kvadratmeter.

5. beste komfortable forhold.

Alle forslag til forbedringer som er inkludert i energiattest og anvendt i bygninger, i tillegg til å forbedre poengsummen din, bærer med seg en forbedring i komfort forholdene.

Bor i et hjem med klasse A, der oppvarming er ikke nødvendig i løpet av vinteren, som bor i et hus der air condition om sommeren ikke er nødvendig, er det en stor helsegevinst, typisk forkjølelse ved plutselige temperaturendringer forsvinne og mange andre forhold.

6 Respekter miljøet.

Redusere energiforbruket blir mulig å redusere forbruket av mange andre naturressurser, og dermed bidra til å holde alle disse stedene at når vi skulle gå, holde dyr habitater både imponere oss og til slutt testamentere våre barn en verden der å leve.

CB Mevilla, klarerte eiendomsmegling i Orihuela Costa.

Er du ute etter eiendommer i Orihuela Costa? Du er på rett sted. Kontakt Mevilla CB og vi vil hjelpe på noen måte mulig i din bolig søket. Begynne å sjekke vår web katalog og forteller oss at interessen du de fleste hjem. Hvis du putter i dine favoritter, vil du se dem alle sammen ved å klikke her.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map