Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Luxury Villas til salgs i La Zenia Orihuela Costa

Den 7 mest verdsatt av homebuyer på stranden i Spania

Behovene til hver klient er unike. Men det er noen aspekter som de fleste aksjer i sin søken etter bolig i Spania. I denne artikkelen nevner vi de viktigste.

Hva gjør velge ett område eller en annen i Spania? Hvilken type eiendom for? Det er mange faktorer, mange som kunder og behov. Generelt er kundene tiltrukket av den spanske kysten aksjen sin preferanse for den eksepsjonelt klima, avslappet livsstil, middelhavs skikker, vakre strender etc.

Enten du ønsker et hus for pensjonering, for ferier eller som en investering, det er vanlige elementer som gjør oss velge det ene eller det andre. Når sannheten, hva det søkes om er et hjem for å nyte: en god beliggenhet, nær til nærliggende tjenester og, fremfor alt, alt som gjør at komfort og avslapping.

I Mevilla CB avslører vi hvilke forhold som påvirker de som bestemmer hva deres beach house:

1. Boliger med havutsikt.

Hvis vi er på utkikk etter et hus nær sjøen, som er mest verdsatt er utsikten over kysten, et vesentlig element i feriehuset. Havet er en skatt og se til horisonten over det gir den ultimate følelsen av ro og livskvalitet.

2. Områder med kystlinje med alle tjenester.

Her mange faktorer er tatt hensyn til: miljø, priser, kulturminner og fritid, livskvalitet i området, type kosthold og sportsaktiviteter, blant andre. I denne forbindelse middelhavskysten er en av favoritt for shoppere. En ekstraordinær verdi, en usedvanlig rik natur- og kulturmiljø og Middelhavet livsstil med sin gastronomi og sine sunne vaner er noen av fordelene som kjennetegner den spanske kysten og ligger i dette området blant favorittsteder å nyte vår bryte tid.

3. God tilgang til transportnettet.

Nærheten til boligkomplekset på flyplasser, togstasjoner eller AVE og hovedveiene, er faktorer høyt verdsatt av søkemotorer boliger i den spanske kysten. Og for dem som er utenfor, er det svært viktig å ha nærhet til alle fasiliteter, transport og formler med våre land.

4. fasiliteter innen utviklingen selv.

Bassenger, spa, klubbhus, kafeteria med utendørs terrasse, lekeplass, jacuzzi, gym og underholdning og shopping: Når du leter etter et sommerhus alle tjenester som et feriested eller feriested ville gi verdsatt tjenester som er mest innflytelsesrike. Målet er å ha alle tjenester og av høyeste kvalitet på hånden for å ikke avbryte ferien vår.

5. Etter salg tjenester.

I dag, ikke bare tenke på å kjøpe eiendommen, men også i oppmerksomhet at kunden vil senere detalj å kjøpe: fiksing og triksing, møbler, fasiliteter når komplett formaliteter av skriving og forvaltningstjenester vann, elektrisitet og gass, etc.

I denne forbindelse fortjener spesiell omtale overholdelse av frister i huset er utstyrt med alle detaljer og overvåket. Det er av ekstraordinær verdi til en kunde som skal leveres og forenkle livet. Dessuten, når kjøperen ikke er innfødt Spania. Nyt hjem i Spania fra dag uten å tenke på noe, er det for denne klienten spesielt mye vekt.

6. Garantier produktet solgt.

Tilliten til selskapet som leier kjøp av bolig bør være grunnleggende. Den ultimate hjem levering til kjøper må svare nøyaktig de egenskapene som ble avtalt før bygging eller salg service. Det er derfor viktig å finne en eiendomsmegler tillit selskapet og finne kommentarer og anbefalinger fra tidligere kjøpere.

7. Vanguardia og integrering inn i miljøet.

Flere og flere kunder velger alternativer som tilbyr effektive løsninger både når det gjelder plass og moderne komfort og omsorg i design. Det samme gjelder for bolig som helhet: en nyskapende og fullt integrert i den arkitektoniske utformingen miljøet er høyt verdsatt som det anses som gjør opplevelsen av å leve enda mer behagelig og hyggelig.

Mevilla CB, salg av luksuriøse villaer i Orihuela Costa.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map