Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Luxury Villas til salgs i Campoamor Orihuela Costa

Hva er kostnadene ved å kjøpe i Spania?

Kjøpe et hjem er en investering i våre liv. Det er viktig å beregne alle utgifter har. I denne artikkelen rapporterer vi om de ulike salgskostnader i Spania.

I Mevilla CB prøve din tilnærming til det spanske eiendomsmarkedet er så glatt som mulig. Vårt råd er å fylle alle behov du måtte ha. Hvis du vurderer å kjøpe en bolig i Orihuela Costa, sjekk ut vår katalog av eiendommer. Klart vi leter etter.

I vår eiendomsmegler vet at når du gjør en så viktig og som innebærer kjøp av boliginvesteringer, må vi være klar på hva det innebærer. Utgifter, som du vet, ikke bare inkluderer prisen på eiendommen, betaling av boliglån (hvis noen) og kostnader knyttet til salg. Om sistnevnte, da vi forklare hva de er og hva de er.

Utgifter foreløpig til salg

1. Kostnader til vurdering: Når du søker om boliglån, etter at betalingsavtale eller transaksjon, må banken for å foreta en vurdering av eiendommen for å vite hva som er den pris som passer deres verdi. Prising har en omtrentlig pris på mellom 100 og 400 euro, avhengig av hustype og dets kvadratmeter.

2. notarius avgifter for den foreløpige kontrakten. På tidspunktet for å gjøre salg er det veldig vanlig at før skriving, er en foreløpig kontrakt mellom selger og kjøper signert. Det er en privat avtale som sikrer driften, da det krever begge parter å møte de pakter som finnes der, forutsatt at de er innenfor loven. Dette, mens ikke obligatorisk, er svært vanlig. Verve hjelp av en notarius for disse tilfellene vil hindre fremtidige problemer.

Utgifter for transaksjonen

1. Skrive til notarius publicus: Den offentlige gjerning bekrefter eierskifte, og selv om det ikke er obligatorisk å gi et salg, er det tilrådelig, siden dens effekter er spesifikt regulert ved lov, og derfor er mer gyldig enn klausuler inkludert i den foreløpige kontrakten. Å bli regulert ved lov, alle notarius publicus i Spania betalt det samme for den samme tjenesten, selv om disse kan gjøre en rabatt på 10%.

2. Skatte. Dette er ulike avgifter på salg av boliger. Vi lister de viktigste:

- Moms: Bare når det er en ny bygning boliger og kjøpe direkte fra arrangøren. I dette tilfellet, kjøpere må betale 10% skatt på verdien av handelen.

- Transfer Skatt: Bare hvis det er brukt bolig. Hvis det er et videresalg eiendom må denne betale skatt på overføring av eiendeler, som er mellom 5 og 8% av kjøpesummen, avhengig av den autonome regionen.

- Stamp Duty Skatt: Det lønner seg for å signere på notarius og registrere i registeret hver gjerning. Sin base beregningen på boliglån er boliglån ansvar og, selv om mengden varierer avhengig av type bolig og autonome regionen, varierende fra 0,1 til 1,5%.

- Skatte på verdiøkning på Urban Land, tidligere kjent som lokal goodwill, skatter verdiøkningen som jord erfaringer fra oppkjøp til overføring. Med mindre begge parter er enige om å betale halvparten, er denne skatten bæres av selgeren, som har 30 virkedager fra datoen for skjøtet til fil selvangivelsen eller forlik erklæring til å betale kontoret til City.

3. Registrering i grunnboken

Kostnadene ved registrering i grunnboken er ikke fast og varierer verdien av eiendommen, avhengig av deres plassering og egenskaper. Satsene er godkjent av regjeringen, kan de bli funnet i Official Gazette og sjelden overstige 1%.

I tilfelle at denne innskriften gjør et byrå, må du betale avgifter på privat byrå. I motsetning til hva som skjer med notarer, ledere prisene ikke er løst, og derfor bør være godt informert før du ansetter en.

Dette er kostnadene ved å kjøpe i Spania. Har du flere spørsmål? Kontakt Mevilla CB, din eiendom i Cabo Roig. Glad for å trene all den informasjonen som du er i tvil. Kontakt oss i dag.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map