Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Luksusvillaer til salgs i Campoamor, Costa Blanca

Leter du etter luksusvillaer til salgs i Campoamor, Costa Blanca? Hvis så, inviterer vi deg til å oppdage våre gjeldende utvalg av villaer i det vakre punktet mellom Costa Blanca Sur .

Våre luksusvillaer til salgs i Campoamor, Costa Blanca, det består øyeblikket av 16 eiendommer med en utmerket nivå av kvalitet og som kvadratmeter er veldig bredt. Majoriteten av vår luksusvillaer i Campoamor salg har eksklusiv utsikt over Middelhavet innbyggerne og rask tilgang til alle typer underholdning og grunnleggende tjenester.

Bo i Campoamor skal nyte et naturlig miljø av stor skjønnhet. Lokale strendene er preget av høy kvalitet og blant dem skal være understreket stor majesteten av Playa la Glea, Rubio Canyon stranden eller Aguamarina.

Det strendene er supplert også med poeng karakteren,sin fjellterreng, som for eksempel forskjøvet Sierra og Dehesa de Campoamor. Det er naturlig enklaver preget av sin rike pinje skogen, som utgjør ideelle stedet hvor nyte en hyggelig spasertur til fots eller på sykkel.

Hvis du er ute etter luksusvillaer til salgs i Campoamor-Costa Blanca, Mevilla eiendomsmegling vi tilbyr ikke bare de beste kjøpsopsjoner, men også den beste profesjonelle og personlige råd. La i våre hender alle juridiske, administrative og økonomiske aspekter knyttet til kjøp av en luksusvilla i Spania. Våre agenter vil hjelpe deg med alle formaliteter, siden vi har lang erfaring i bransjen og med god kjennskap til eiendomsmarkedet av luksus på Orihuela Costa og Torrevieja.

Kort sagt, vi inviterer deg til å kontakte oss hvis du vil vite mer om våre luksusvillaer til salgs i Campoamor, Costa Blanca. Vi vil gjerne putte for å tilby deg hjem som passer dine preferanser.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map