Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Luksusvillaer i La Zenia: villaer ved Middelhavet

Luksusvillaer i La Zenia: villaer ved Middelhavet

Vi legger til disposisjon et fantastisk utvalg av villaer ligger i et av de mest populære stedene på Costa Blanca. Oppdag våre luksusvillaer i La Zenia.

Hvis du er på utkikk etter en luksusvilla autentisk drømmen med våre katalog av feriehus finner du hus som du fortjener. Vi tror at blant vårt brede utvalg av eiendommer er perfekt villa for deg.

Bor i La Zenia innebærer tilgang til daglig til en av de mest godt bevart av Costa Blanca-strender, men fremfor alt betyr å leve veldig nær det største kjøpesenteret i Europa: La Zenia Boulevard. Denne fantastiske fritidssenter vil glede din familie, siden den har mer enn 150 butikker og restauranter ligger i en moderne bygning på mer enn 160 000 m2. La Zenia Boulevard er ikke bare et sted hvor alle sine innkjøp med komfort, men er også et ideelt sted hvor nyte den tid gratis takket til mange hendelser som har det sted: humoristisk monolog, magiske, konserter, dans, etc.

Kort sagt, hvis du er ute etter luksusvillaer i La Zenia, inviterer vi deg til å kontakte oss. Vi vil gjerne gi deg alle detaljer om tilbudet vårt og våre fullservice eiendomsmegler råd.

Foreløpig har et stort utvalg av luksusvillaer i La Zenia, hvorav mange har statister og kvaliteter som interessant som hage, garasje med plass til flere biler, romslige terrasser og fantastisk utsikt over Middelhavet.

Fra Mevilla eiendomsmegling tilby både annenhånds egenskaper som nybygg, hvorav mange er i første linje av stranden og omgitt av mange tjenester.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map