Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Luksusvillaer i Cabo Roig: oppdage de beste villaene

Luksusvillaer i Cabo Roig: oppdage de beste villaene

Leter du etter luksusvillaer i Cabo Roig? Oppdag våre villaer og villaer i Cabo Roig. Mevilla eiendom, ønsker vi å være eiendomsmegling referanse.

Vi tilbyr deg en rekke luksuriøse villaer i en av de mest eksklusive stedene på Costa Blanca. Våre luksusvillaer i Cabo Roig har elementer så interessant som svømmebasseng, frodige hager, terrasser, garasje og autentisk fantastisk utsikt.

Dessuten, de fleste av våre eksklusive hjem i denne enklaven Middelhavet med en eksklusiv design. Du kan velge fra en rekke arkitektoniske kreasjoner som live og nyte en unik atmosfære på daglig basis. Vi legger til disposisjon både klassisk moderne og tidsriktig stil hjem. Våre villaer avantgarde stil samsvarer med de nyeste trendene innen arkitektur og innredning, tilbyr plasser for å drømme og minimalistisk, men fullt elegant atmosfære.

Plasseringen er en av de viktigste aspektene når det gjelder å velge hus av våre drømmer. Bor i Cabo Roig får du både en god nærhet til havet og en rekke tjenester. Som du kanskje allerede vet, er en rekke eksklusive golfbaner i området et element å ta hensyn til, siden hvis du er en elsker av denne sporten, bor i Cabo Roig du kan praktisere det i noen av de beste klubbene i Europa.

Salg av luksus boliger opplever en boom, og de er stadig ikke spanske statsborgere oppfordres til å erverve en stor drøm i Spania hus. I denne forstand, vet du at Mevilla eiendomsmegling vi tilbyr en stor tjeneste til internasjonale kunder, siden vi snakker flere språk og er i stand til å styre hele innkjøpsprosessen problemfritt for deg. Vi er perfekt kjennere av eiendomsmarkedet i Spania, så vi er kjøpedyktig sette din disposisjon de beste råd og de beste eiendommer.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map