Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Luksus villaer til salgs jeg Playa Flamenca: De beste villaer

Hvis du er ute etter luksus villaer til salgs i Playa Flamenca, du kan stole på Mevilla Eiendom. Vi tilbyr deg de beste villaer i Orihuela Costa.

Kjøp av din drømmebolig er en svært viktig oppgave, og vi vil at du skal finne din på en avslappet måte uten komplikasjoner. Vårt arbeid har som mål å alltid gi de beste resultatene i form av fast eiendom råd, gjøre tilgjengelig de Eiendommer som passer best for deres behov, og ta vare på alle de juridiske og administrative prosedyrer. Glem eventuelle komplikasjoner eller unødvendig papirarbeid og nyt kjøpe av de hus av dine drømmer med Mevilla Eiendom.

I vår katalog med en rekke luksusvillaer til salgs i Playa Flamenca. Det er huset Det er drømmen hus der funksjonene er designet for å møte forventningene til de mest krevende kjøpere. er rettet til å møte forventningene til de mest krevende kjøperne.

De fleste av vår luksusvillaer i dette punktet i Middelhavet har vidstrakte hager, privat svømmebasseng, fantastisk utsikt og nærhet til stranden mellom andre funksjoner. De store dimensjonene og det høye antallet rom som har gjort av vår luksusvillaer i Playa Flamenca ideelt for alle familiens bosted.

Playa Flamenca er muligens en av de mest misunnelsesverdige stedene i alle sør på Costa Blanca. Bor her kan nyte et enormt utvalg av underholdningssteder og viktige tjenester: barer, supermarkeder, apotek, medisinske sentre, finansinstitusjoner, etc. I tillegg i nærheten av N-332 veien som autovía del Mediterráneo du kan rulle jevnt til lengden og bredden av provinsen.

Hvis du er ute etter luksusvillaer til salgs i Playa Flamenca, kontakt oss. Vi vil gi deg mer informasjon på våre eiendommer i dette området.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map