Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Luksus villaer til salgs i Villamartin, Costa Blanca

Tillit Mevilla eiendomsmegling hvis du er ute etter luksusvillaer til salgs i Villamartin, Costa Blanca. Vi tilbyr deg det beste utvalget av luksus eiendommer.

Vi er spesialister i å tilby til kunder og venner de beste luksus villaene i Sør på Costa Blanca. Vi er i stand til å identifisere og gjøre tilgjengelig med sjarm og med høy kvalitet. Gjennom denne artikkelen ønsker vi å invitere deg til å oppdage, spesielt vår gjeldende utvalg av luksusvillaer til salgs i Villamartin, Costa Blanca.

Vi har flotte villaer, både moderne og konservative stil. De aller fleste har romslige og stor størrelse. I tillegg, for eksempel privat svømmebasseng, trimrom, terrasse er hage, garasje eller fantastisk utsikt bare noen av ekstra fasilitetene som har noen av våre eiendommer på dette punktet på kysten.

En av de store attributtene tilknyttet vår luksusvillaer i Villamartin er sin utmerkede beliggenhet, siden alle av dem er svært nær golfbanen Villamartin. Det er en av de mest prestisjefylte golfbanene i regionen, som vil tillate deg å nyte sporten på daglig basis og i en middelhavsatmosfære på uforlignelige skjønnhet. På den annen side, er våre luksusvillaer i Villamartin svært nær en rekke fritids lokale og verktøy, så bor her du og din familie kan nyte av en fantastisk natur, men uten å ofre alle moderne bekvemmeligheter.

Merk at takket være de utmerkede forbindelsene via vei i området i Villamartin du kan navigere til andre steder av interesse uten problemer. Du kan også nyte de fantastiske lokale strendene i området.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map