Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Luksus villaer til salg i La Zenia, Orihuela Costa

Mevilla eiendomsmegling vi tilbyr deg de beste luksus villaene til salg i La Zenia, Orihuela Costa. Oppdag vårt utvalg av luksus eiendommer.

Våre luksusvillaer til salg i La Zenia, Orihuela Costa, representerer en unik mulighet for alle som søker en kvalitet hjem ligger i et av de beste områdene i Middelhavet. Villaene på første nivå, hvorav de fleste har nydelig utsikt over havet, hagen, privat svømmebasseng, garasje eller terrasser blant andre mange elementer for øyeblikket tilbyr vi.

Våre luksus villaer priser er veldig konkurransedyktige, siden kvaliteten ikke alltid har kombinert med høye priser. Mevilla eiendom vi streber etter å være eiendomsmegling referanse i Orihuela Costa og Torrevieja, så vi arbeider utrettelig for å identifisere og sette til disposisjon for våre kunder de beste villaer og eiendommer

En av de mest bemerkelsesverdige aspektene av hytter er beliggenheten fin, majestetiske lokale strender og La Zenia Boulevard kjøpesenter. Dette kjøpesenteret er den største i hele Europa, siden deres 160 000 kvadratmeter gitt husly til 150 butikker og butikker av alle slag. Uten tvil er La Zenia Boulevard det perfekte stedet å shoppe og nyte din tid gratis. Merk at flere hendelser er også organisert i dette moderne og kjøpesenteret: humoristisk monolog, dans, konserter, Trolldommen,ovs.

Til slutt, vi ønsker å minne deg på at i hypotetisk tilfelle som ikke finner passer deg luksusvilla mellom vår virtuelle katalog av alltid kan kontakte oss. Våre agenter vil lytte til deg og arbeide for å tilby deg luksusvilla i La Zenia, Orihuela Costa, du fortjener. Til slutt, vi ønsker å minne deg på at i hypotetisk tilfelle som ikke finner passer deg luksusvilla mellom vår virtuelle katalog av alltid kan kontakte oss. Våre agenter vil lytte til deg og arbeide for å tilby deg luksusvilla i La Zenia, Orihuela Costa, du fortjener.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map