Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Leiligheter til salgs i Las Ramblas

Planer for en uforglemmelig helg

Costa Blanca er et fantastisk sted å leve. Lave priser, kvalitet bolig, en privilegert klima og et miljø som består av strender, natur og områder av stor miljøverdi er hva du finner. I tillegg er det utrolige muligheter, og leiligheter å kjøpe i Las Ramblas bringer deg den ekte Cabo Roig, Mevilla Real Estate.

Vår er en eiendomsmegler familie og opplevd karakter jobber i Costa Blanca. Som vi ankom i dag sin til Spania, vi spesialiserer seg på å hjelpe utenlandske borgere å gi sin perfekte hjem. For å gi deg en ide, vi ønsker å la et utvalg av de beste planene du kan gjøre her. Hvis du vil ha moro, til livskvalitet og de beste husene bor i Costa Blanca finner du:

  • Spill Golf: finne flere golfbaner designet spesielt for å tilbringe en avslappende dag og praktisere din favoritt sport.
  • Slapp av på stranden: nyte flere kilometer med sandstrender og krystallklart vann, for å tilbringe den beste dagen i avslapning eller for vannsport, fotturer, soling ... etc.
  • Dra nytte av fornøyelsesparker: I nærheten av Las Ramblas er det flere vannparker å tilbringe dagen mer moro og forfriskende. Den mest kjente er Aquapark og Aqualandia.
  • Besøk Lagunas: å nyte den fantastiske utsikten som tilbys av Lagunas de Agua Salada. På grunn av innholdet av vann og masse salt i det, noen ganger farget innsjø full av rosa gir den beste seeropplevelsen.
  • Å spise: tilby deg alle slag og for enhver smak. Kvaliteten på det lokale kjøkkenet legger en sjanse til å føle seg hjemme i enhver restaurant å ha middag med typisk mat utenlandske.
  • Gjenopprette på Spa: etter disse aktivitetene, kan vi samle krefter eller ta en skjønnhetsbehandling i en av de mange skjønnhetssalonger og spa som er i nærheten av våre boliger for salg.

Og dette er bare et lite utvalg av alle planer om å gjøre hvis du velger å kjøpe leiligheter i Las Ramblas snakket vi om deg. Mevilla Eiendomsmegling vil alltid anbefale de beste muligheter til å nyte Costa Blanca i de beste forholdene. Så du kan ikke gå glipp av sjansen til å nyte en av de beste bolig ved siden av Torrevieja vi i dag, og slike gode priser. Kontakt oss og du vil snart bli nyter så godt og ønskelig som disse planene.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map