Leiligheter til salgs i Campoamor

Leiligheter til salgs i Campoamor

Tenker du å kjøpe et feriested på Costa Blanca? Mevilla tilbyr deg sitt brede utvalg av villaer og leiligheter til salgs i Campoamor, slik at du kan begynne å glede deg over en kvalitetseiendom på et perfekt sted å bo hele året.

Hvis du er lei av dårlig vær og vil flytte til et sted der været er stabilt og varmt, vil du i Campoamor ønske Middelhavsklimaet velkommen. Hvordan er været i dette området av Spania?:

  • Tempererte og litt regnfulle vintre
  • Tørre og veldig varme somre
  • Gjennomsnittstemperaturer over 20 ° C

Dette området som ligger i Orihuela Costa ser hvordan det hvert år er flere turister som bestemmer seg for å kjøpe et annet hjem til sin neste ferie- eller hviletid. Klimaet og de fantastiske strendene med fin sand og krystallklart vann er hovedårsakene til at en familie bestemmer seg for å bosette seg på Costa Blanca.

Vårt eiendomsmeglerfirma i Cabo Roig gir deg muligheten til å skaffe deg alle fordelene ved å bo på den spanske Middelhavskysten gjennom et hjem tilpasset din smak og prioriteringer.

Leiligheter til salgs i Campoamor med fantastisk havutsikt

En av fordelene med å kjøpe en av leilighetene våre til salgs i Campoamor er å nyte en fantastisk utsikt over Middelhavet . Vi tilbyr forskjellige typer leiligheter i Campoamor nær stranden, slik at eierne deres kan dra ut på sin koselige terrasse eller balkong og tenke på et vakkert maritimt landskap.

Playa La Glea er navnet som Campoamor-stranden får. Det er en omfattende strand med fin sand omgitt av et rolig og gjennomsiktig hav. Takket være det gode været i Campoamor, hvis du bestemmer deg for å bo i leiligheten din hele året, kan du ta en avslappende spasertur langs kysten om vinteren og nyte en forfriskende dukkert om sommeren .

Men i Campoamor er det også tid for sport , nærmere bestemt golf. Svært nær dette stedet er forskjellige golfklubber hvor elskere av denne sporten kommer hver dag. Hvis du også er en ubetinget fan av golf, og kjøper en leilighet til salgs i Campoamor, kan du raskt flytte til golfbanene for å forbedre svømmeturen.


Kom og møte Mevilla og dens katalog med leiligheter til salgs i Campoamor

Mevilla inviterer deg til å besøke kontoret i Calle Torreon lokale 7, 03189, Cabo Roig, Orihuela Costa, Alicante (Spania) slik at de personlig vet alle detaljene som tilbys i vår katalog med leiligheter til salgs i Campoamor.

Hvis du vil kontakte våre eiendomsmeglere i Cabo Roig - Orihuela Costa på telefon, svarer vi på samtalen din på (+34) 606 046 275 eller (+34) 966 761 390 .

For e-posthenvendelser, skriv til info@mevilla.com . I Mevilla satser vi på den nære og profesjonelle behandlingen. Av den grunn når vi mottar e-posten din, vil vi svare den på kortest mulig tid.

Følg nyhetene våre gjennom sosiale nettverk:

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map