Leiligheter til salgs i Cabo Roig

Leiligheter til salgs i Cabo Roig

Fra Mevilla Real Estate foreslår vi at du tar en titt på de fantastiske leilighetene våre som er til salgs i Cabo Roig, en ideell boligmodell for å gjøre det til din feriested i Orihuela Costa - Costa Blanca.

Våre eiendomsmeglere kan tilby deg en moderne videresalgsleilighet i Cabo Roig, bare 100 meter fra stranden i Cabo Roig. Dette huset ligger nøyaktig i Cala Capitán og tilbyr 2 etasjer fordelt på 2 soverom, 1 stue, 1 bad, kjøkken og vaskerom.

Enten du bestemmer deg for å kjøpe denne spesifikke leiligheten i Cabo Roig eller en annen av våre leiligheter for salg, garanterer vi at du vil bo i et av de vakreste områdene i Orihuela Costa. I dette området dominerer grøntområder, palmer, og fremfor alt ro og velvære.

I Cabo Roig vil du ikke bare ha tilgang til en vakker strand, men til mange andre tjenester og fritidsområder som: supermarkeder, restauranter med terrasse nær sjøen, promenade, tennisklubb, kjøpesentre, etc.

Velkommen til din ferieeiendom i Orihuela Costa med en av våre leiligheter til salgs i Cabo Roig

Hvis du er ute etter en andre feriebolig i Orihuela Costa, kan leilighetene våre til salgs i Cabo Roig være ditt beste valg. Mevilla kan tilby deg en annen modell av eiendommer til salgs i Orihuela Costa, så vel som i et annet område i området.

Vi er spesialister på bungalower, leiligheter, duplekser og villaer i områder som: Playa Flamenca, Campoamor, Villamartín, Mil Palmeras, Punta Prima eller La Zenia. Som du ser vår eiendom i Cabo Roig kan dekke etterspørselen din ved å tilby en kvalitetseiendom i et av områdene i Orihuela Costa.

Ikke stress mer med å organisere sommerferien og sjekk ut leilighetene våre som er til salgs i Cabo Roig og Orihuela Costa og begynne å glede deg over et hjem tilpasset din smak. Ønsker du å kjøpe en leilighet i gangavstand fra stranden? Foretrekker du en bungalow med havutsikt? Er du interessert i villaer med basseng i Orihuela Costa? Uansett hvilken drøm du er, kan våre eiendomsmeglere i Cabo Roig hjelpe deg med å oppfylle den.

Leilighetene dine til salgs i Cabo Roig

Hvis du prøver å finne et eiendomsmeglerfirma i Orihuela Costa - Costa Blanca, slik at jeg kan tilby deg leiligheter til salgs i Cabo Roig, kan du gå til Mevilla Real Estate. Fortell oss hva du trenger for ditt velvære, og i henhold til dine krav vil vi tilby deg den beste eiendommen.

Kom og besøk oss på Calle Torreon lokale 7, 03189, Cabo Roig, Orihuela Costa, Alicante (Spania). Våre fagpersoner vil møte deg superbly og løse enhver tvil. Du kan også nå oss på telefon ved å ringe (+34) 606 046 275 eller Mobil (+34) 966 761 390, eller hvis du ikke klarer det, skriv oss en e-post til bedriftens e-post: info@mevilla.com

Hvis du alltid har hatt en illusjon av å bo i en moderne eiendom nær Middelhavet, la ingen bryte drømmen din. Kom til Mevilla, så hjelper vi deg med å finne drømmehuset i Spania.

© 2023 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map