Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Leiligheter på Ramblas

Costa Blanca er sol og godt vær. Strender og steder fylte natur som hentet fra et magasin om fantastiske steder.

Eiendomsmeglere i Cabo Roig, spesialiserer Mevilla Eiendom i eiendomsmarkedet på Costa Blanca, og tilbyr sine kunder noen leiligheter i Las Ramblas, nær byen Torrevieja for å finne den mest spesielle ferie eller bedre livskvalitet hvis du velger å flytte hit for å bo fast.

Las Ramblas er en by som er kjent for kvaliteten på strendene er svært nær, og de har navnet på Blue Flag strender kreditert som den første nivå. Strender med fin gylden sand smeltes i en middelhavs rent og perfekt temperatur fem måneder i året for å bade. Videre leilighetene i Las Ramblas av vår eiendom er svært nær Golf Club Las Ramblas, et kompleks for å spille golf i de beste forholdene, og at våre kunder kan nyte å spille din favoritt sport utendørs og nyter en vakre været.

Men Costa Blanca og hjemmene til å kjøpe i strandkanten i La Zenia eller byen Mevilla området kan tilby går langt utover stranden og golf:

    ·Gastronomi

    ·Helse Turisme

    ·Natur Miljø

    ·Gode investeringsmuligheter

    ·Svært billige priser

Så, enten våre leiligheter i Las Ramblas eller å kjøpe eiendom i strand av Cabo Roig, eller andre steder på Costa Blanca og Orihuela Costa kan du kontakte oss. Med vår hjelp og råd vil vi finne din drømmebolig på kortere tid enn du forestille deg med alle problemer. Finn den beste livskvaliteten og huset du alltid har drømt om vår hjelp. Vi vil vente på deg.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map