Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Leiligheter i Punta Prima

Hvis din ønske er å tilbringe en ferie eller flytte til et hus på stranden og samtidig gjør det mulig å være i nærheten av sentrum av byen for å gå til alle butikker og verktøyene du ønsker når du vil, vi boliger at interessen. Mevilla Eiendom tilbyr deg en rekke leiligheter i Punta Prima, foran en av de beste strendene i området.

Punta Prima er faktisk en av de mest berømte strendene på Costa Blanca i Spania på grunn av sin renhet, og sin status som en Blue Flag-stranden. 30 minutter fra flyplassene i Alicante og Murcia, er beliggenheten helt perfekt for å oppleve det beste av middelhavsklima gjennom sine mer enn 320 soldager i året. Av denne grunn er mange kunder av vår eiendom Cabo Roig som ønsker å finne de beste muligheter til å kjøpe leilighetene første linje i La Zenia, Cabo Roig, La Veleta eller hvor som helst på Costa Blanca satt i leiligheter Punta Mevilla premie.

Bli vår katalog hus og observere den fantastiske nivået på våre eiendommer. Solid, god konstruksjon for både nye boliger og for videresalg. I alle fall kan vi tilby en level boliger i de beste forholdene for pris og plassering pluss en full service og profesjonell hjelp.

Vi anbefaler våre kunder slik at de kan finne den rette eiendommen i hvert enkelt tilfelle, og i de beste forholdene. Ifølge smak, budsjett og forventningene til våre kunder er i stand til å finne hensiktsmessige boliger for de mest behagelige opplevelser.

Hvis du også ønsker å leve på stranden og våkner opp hver dag til lyden av bølgene, kan du kontakte oss. Enten for leilighet i Punta Prima eller å kjøpe en strandpromenade eiendom i Cabo Roig eller annet punkt på Costa Blanca er det smarteste valget. Få alle fordelene med en eiendomsmegler tillit som bryr seg om sine kunder utover salget, ønsker vi å finne lykken under middelhavssolen.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map