Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Leiligheter i Playa Flamenca

Det er mange helsemessige fordelene du får når du bor i nærheten av havet.

Hvis du i tillegg til et hjem på kysten, kan du ha andre ting å legge som en god tid, steder for sport og naturen rundt, finner vi et paradis. Mevilla er en eiendomsmegler i Cabo Roig som gir leilighetene i Playa Flamenca tillegg til andre lokaliteter, ved stranden, med utsikt over havet, og andre forhold som også er utrolig attraktivt.

Sannheten er at hvis du ønsker å kjøpe en villa på stranden i Cabo Roig eller annen av de beste stedene i Costa Blanca ekte luksus med alle fasiliteter, er vi det du trenger. Vårt byrå har spesialisert seg på å hjelpe kunder kommer fra Nord-Europa for å finne et hjem som passer perfekt til din situasjon, forventninger og muligheter. Å kunne gjennomføre reformer i boliger gjør oss i stand til å sørge for at vi kan finne et hjem skreddersydd for deg på Costa Blanca.

På denne anledning anbefaler vi våre leiligheter i Playa Flamenca. De er alle med utsikt over havet eller svært nær Middelhavet i tillegg til et vell av ekstramateriale og en finish og nivå vedlikehold. De er nye eller andre hånden verker er å flytte når ønskelig.

Så du vet hva som er den beste måten å få et permanent hjem eller å bruke den beste havet ferie nyte avslapning og velvære. Villaene i Playa Flamenca Mevilla eller land å kjøpe havet Cabo Roig eller noe område av Costa Blanca er det beste alternativet for å nyte den beste livskvaliteten i et perfekt hjem for deg.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map